Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Søg maskiner

Køb brugt trailer

Find din nye, brugte trailer blandt Maskinbladets mange annoncer.

Når du skal bruge en ny anhænger, er der sjældent behov for at købe en fabriksny variant. Du kan nemlig finde rigtig mange brugte trailere, som stadig er i rigtig god kvalitet. På den måde kan du spare en masse penge, samtidig med at du får opfyldt dine praktiske behov med en funktionel anhænger.

Kig de mange annoncer igennem og find den variant der passer bedst til dine behov.

Kategorivalg
Mærke og model
Datafiltre
Pris:
Årgang:
Lasteevne kg:
Maskintype
Oprettet indenfor
Annoncetype
Forhandler hjemland
Gem søgning
Gem søgning

Søgeresultat

Gem søgning
Gem søgning
Alle priser er ekskl. moms
Viser 1 - 24 resultater af 671

Stort udvalg af brugte trailere til salg

I vores mange annoncer kan du altid finde et bredt udvalg af forskellige brugte trailere til salg. Der ligger altid flere hundredvis af annoncer, hvori du kan finde forskellige brugte trailere over hele landet.

Vi har samtidig en masse forskellige filtre, du kan bruge, så du kan indsnævre din søgning efter brugte anhængere. Du kan eksempelvis filtrere efter pris, årgang og lasteevne.

På den måde skulle det gerne være nemmest muligt for dig at finde lige akkurat den brugte anhænger, som du går og leder efter.

Skal jeg være bange for at købe en brugt anhænger?

Vi bliver ofte spurgt, om det nu er sikkert at købe en brugt anhænger, eller om det er noget man skal være bange for. Vores professionelle holdning er, at man ikke skal være bange for at købe en brugt anhænger.

Kvaliteten og standen af anhængeren vil næsten altid være detaljeret beskrevet på de enkelte annoncer. Og hvis du vil, kan du næsten helt sikkert aftale med annoncøren, at du gerne vil komme ud og besigtige den, inden et eventuelt køb.

På den måde kan du med egne øjne se, hvad du har med at gøre, og derfra tage en oplyst beslutning, så du med tryghed i maven kan købe en brugt anhænger.

Hvad koster en brugt trailer?

Selvom det også er et spørgsmål vi ofte får, er det enormt svært at give et entydigt svar. Det kommer enormt meget an på, hvilken stand den brugte trailer er i, samt hvilken model det i øvrigt er.

Men hvis du søger lidt rundt på de forskellige annoncer her på siden, vil du hurtigt kunne danne dig et overblik over det generelle prisniveau.

Uanset hvad, vil du kunne lave en rigtig god handel ved at købe en brugt og velfungerende trailer, fremfor at købe en spritny fra fabrikken.

Det skal du kigge efter når du køber en brugt trailer

Hvis det er første gang du står overfor at skulle købe en brugt trailer, er du måske lidt i tvivl om, hvad du bør kigge efter, når du leder efter den perfekte model. Derfor vil vi herunder komme med nogle råd til, hvad du specielt bør kigge efter, når jagten går ind.

  • Lasteevne

Trailerens lasteevne er noget du altid bør overveje, inden du begiver dig ud i et køb. Dels fordi traileren selvfølgelig skal kunne holde til den vægt, som du regner med typisk at skulle udsætte den for, men også fordi lasteevnen har betydning for, hvorvidt din bil kan køre med den. Du kan altid se på din bils registreringsattest, hvor meget den kan præcist kan trække. Som tommelfingerregel kan man i øvrigt sige, at jo højere en lasteevne, jo dyrere en trailer.

  • Materialer

Det er altid en god idé at undersøge, hvilke materialer anhængeren er lavet i, da det er et udtryk for kvaliteten af anhængeren, samt afgørende for dens holdbarhed.

  • Detaljer
    Der kan være stor forskel på anhængerens ekstra funktioner og detaljer, så det bør du være opmærksom på. På nogle trailere kan man fx. lægge alle sider ned, mens andre kun kan åbne bagklappen.
  • Udstyr

Mængden af ekstraudstyr der følger med, bør du selvfølgelig også være opmærksom på. Måske kan du få en presenning eller et ekstra næsehjul med i prisen.

Udforsk vores andre transport-annoncer

Her i Maskinbladets mange annoncer, kan du også sagtens finde masser af andre kategorier indenfor transport. Står du eksempelvis også og mangler en knallert eller en ny bil?

Så udforsk vores mange annoncer og lav en rigtig god handel.

reklame