Abonnementsartikel

Formanden for Danske Mælkeproducenter kalder beslutningen om Søren Gade som ny Landbrug & Fødevarer-direktør "et klogt skifte"

Kjartan Poulsen, som er formand for Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter (LDM), ser positivt på valget af Søren Gade som ny direktør for Landbrug & Fødevarer.

- Jeg har som udgangspunkt respekt for Søren Gade. Han kommer herovre fra det jyske, og han har stor respekt for udkantsområderne, hvor landbruget er rigtig vigtigt. Jeg er sikker på, at han kan blive os en god mand, siger Kjartan Poulsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Søren Gade overtager posten efter Carl Aage Dahl, som har været en del af Dansk Landbrug (nu Landbrug & Fødevarer) i 29 år.

- Carl Aage Dahl har været med i mange år, han har været med til at bygge organisationen op. Og nu skal vi i gang med at redde dansk landbrug, så der er ved at være behov for et skift. Det er klogt af Landbrug & Fødevarer, siger Kjartan Poulsen.

Han håber på, at Søren Gade vil være god til at formidle landbrugets budskab udadtil.

- Søren Gade er en ærlig politiker, og det forventer jeg meget af. Jeg håber, at han kan få fortalt resten af samfundet, hvor vigtigt landbruget er for Danmark, siger LDM-formanden.