Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Vind en pølsevogn på NutriFair 2024

8. jan. | Indrykket af Jorenku A/S

Vind en pølsevogn på den røde løber hos Jorenku A/S

Del artiklen:

Jorenku A/S, den førende danske producent af hygiejne- og desinfektionsprodukter, ruller den røde løber ud på NutriFair 2024 med en konkurrence, der ikke kun får tænderne til at løbe i vand, men også lader vinderen gå hjem med en helt særlig oplevelse. På standen har de besøgende nemlig chancen for at vinde en pølsevogn til 20 personer i tre timer og samtidig se montrerne, der udstiller Jorenku’s innovative produkter som ægte juveler.

Besøg Jorenku’s stand på NutriFair 2024 og test din viden om hygiejneprodukter, fodertilskud og syrer. Den heldige vinder kan se frem til tre timer med velsmagende pølser, Staldren® øl og kollegialt samvær - alt sammen sponsoreret af Jorenku A/S. 


Johnni Pedersen, Administrerende direktør for Jorenku A/S, udtaler: 

”Vi ønsker at gøre NutriFair 2024 til en mindeværdig oplevelse for de besøgende. Vores konkurrence er derfor ikke kun en sjov måde at engagere sig på, men også vores måde at give tilbage og skabe glæde hos en heldig vinder."

NutriFair afholdes i Messe C d. 17.-18. januar 2024, hvor du finder Jorenku A/S på stand A-1014. Tag turen ned ad den røde løber og deltag i konkurrencen.


Yderligere oplysninger: 

Lene Voigt Busch
Marketingchef hos Jorenku A/S
Tlf.: 20 98 96 06
E-mail: lene@jorenku.dk


Om Jorenku A/S

Jorenku A/S blev grundlagt i 1991 af Johnni Pedersen. Jorenku A/S har siden begyndelsen været førende på markedet inden for hygiejne og desinfektion til husdyr med det primære produkt Staldren®. Efter Jorenku A/S i 2017 overtog Dan-Liq, produceres også flydende vitaminer og mineraler samt organiske syrer. Jorenku A/S er beliggende ved Tappernøje på Sydsjælland, men er til stede i over 65 lande. Læs mere på www.jorenku.dk.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter