Abonnementsartikel

Metsjö lancerer opdaterede modeller af MetaFlex kroghejs og MetaQ og MetaX tip vogne tilpasset til høje hastigheder og med forbedrede funktioner.

Metsjös investeringer i nye produktionsteknikker har gjort det muligt for virksomheden at bygge stærkere køretøjer med lavere egenvægt og længere levetid. For eksempel vil den nye model af MetaFlex 50-65 kroghejs have en bedre funktion for brugeren og der kan modstå høje hastigheder, skriver Metsjö i en pressemeddelelse.

De nye produktionsteknikker har gjort det muligt for Metsjö at behandle både tykt og tyndt materiale med en utrolig præcision og kvalitet, hvor ingen detaljer er for små. Desuden har Metsjö en af de største kantpresser i Sverige, hvilket muliggør ekstrem effektiv behandling af materialer med høj styrke, for eksempel kan man bukke hele siden af kassen i ét stykke.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
Pressefoto.

Med de nye traktorregler, der tillader hastigheder på 40 og 50 kilometer i timen, har Metsjö valgt at tilpasse sine vogne og kroghejsvogne til højere hastigheder.

Forbedringer i designet sammen med Metsjös tidligere funktioner som stabilt chassis og hjulophæng med BPW-aksler, en akselproducent kendt for ydeevne og kvalitet, og Metsjö valg til at sælge vogne med kvalitetsdæk, Michelin, Trelleborg, Nokian og Vredestein, gør tilbuddet til transport med høje hastigheder med høj belastning nu er klar. Desuden kan Metsjö udstyre vogne og kroghejs med luftbremser, ABS og andre digitale funktioner som automatisk bremsning ved vælt risiko og vægt måling.

rich-media-3
Pressefoto.

Kompatibilitet

Alle kroghejs og vogne er tilgængelige med Metsjö multi træk, som gør det muligt at montere den sidemonterede finsnitter 1460M og andre opbygninger. Metsjö kroghejs lave energi og olieforbrug under omskiftning betyder, at de er meget velegnede til brug af ekstraudstyr, specielt når det skal bruges hydraulik olie.

- Vi lancerer nu nye modeller af vores kroghejs og vogne med forbedrede funktioner og tilpasset de nu lovlige højere hastigheder, siger Anders Ivarsson, Metsjö.

- Det er meget glædeligt, at du nu har lov til at køre med højere hastigheder, hvilket muliggør en større anvendelse af traktoren som en trækker. Dette i kombination med produktionsteknisk udvikling har gjort det muligt for os at fremstille vores maskiner på en endnu bedre måde med præcis præcision i hvert trin. Vi lever i en industri med hård konkurrence fra omverdenen, så vi står på tå og står i forkant med vores produkt, som vi hidtil har lykkedes godt med, siger Anders Ivarsson.