Lyt til artiklen:

Moni får Deutz-Fahr forhandlingen i Sverige

00:00
Hastighed: ???x
01:30

Beslutningen om forhandlingen i Sverige er helt ny, så adm. direktør Henrik Hansen fra Moni Worldwide ønsker ikke at løfte sløret for, hvordan firmaet vil løfte opgaven, eller hvordan forhandlerstrukturen i Sverige bliver, skriver Moni Worldwide i en pressemeddelelse.

- Deutz-Fahr har foreslået os at påtage os opgaven med at forøge markedsandelen for Deutz-Fahr i Sverige, og det har vi takket ja til. Vi er meget ydmyge overfor den tillidserklæring og ser frem til at påbegynde arbejdet fra årsskiftet, men lige nu koncentrerer vi os om Deutz-Fahr i Danmark, Ukraine og de andre markeder, vi er aktive på, siger Henrik Hansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Moni Worldwide er blevet kendt for sin meget enkle forretningsmodel, hvor en lille organisation hos importøren distribuerer et stort antal traktorer til nogle uafhængige forhandlere, der til gengæld for konkurrencedygtige indkøbspriser har påtaget sig en del af de arbejdsopgaver, andre mærker har opbygget en større organisation til at tage sig af på vegne af forhandlerne.

- De lokale forhandlere kender deres områder og kunder langt bedre, end vi gør. Derfor håndterer de alt i forhold til slutkunderne. Vores opgave er at sørge for at indkøbe traktorerne bedst muligt og distribuere dem uden unødvendige omkostninger, så forhandlerne kan tilbyde slutkunderne traktorerne til fornuftige priser, forklarer Henrik Hansen. Han forventer ikke at kunne melde mere ud om planerne i Sverige før sidst på året.