Lyt til artiklen:

Nyt dæk kombinerer brændstofforbrug og holdbarhed

00:00
Hastighed: ???x
01:47

BKT er klar med et nyt dæk til landbruget. Powertrailer SR 331 er specialdesignet til at håndtere de skiftende behov, der er typiske for trailer- og tanktransport.

Dækproducenten fremhæver, at det nye dæk særligt er velegnet til vejtransport i kraft af sin ydeevne og effektiv drift.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Powertrailer SR 331 er yderst innovativ og en fremragende løsning med hensyn til ydeevne, især på vejen, hvor det overgår vores forventninger. Med dette nye dæk ønsker vi at sikre slutbrugerne en fremragede kørselsoplevelse, men det indtager også en særlig plads med hensyn til brændstoføkonomi. Det er et positivt bidrag til fordel for miljøet, siger Piero Torassa, der er field engineering manager hos BKT i en pressemeddelelse.

NDI udvider økonomidæk med flere størrelser

Se også:

NDI udvider økonomidæk med flere størrelser

Virksomheden oplyser, at dækker har også god flydeevne, som reducerer komprimeringen af jorden og forebygger jordskader ved at bevare jordens struktur. Samtidigt sikrer den lavere rullemodstand besparelser i brændstofforbruget og dermed omkostningerne.

- All-Steel-konstruktionen sikrer fremragende transportydeevne ved høje belastningskapaciteter, mens den særlige sidevægsstiver giver beskyttelse mod stød og dækgnidningseffekter. Derudover sørger den sekskantede perle med slidbaneforstærkning for, at dækket passer perfekt i fælgen.

Fliegl sætter kapacitet på balletransporten med ny trailer

Se også:

Fliegl sætter kapacitet på balletransporten med ny trailer

Dækmønsterets design med flere blokke giver bedre kørekomfort og jævn kørsel, også under våde forhold. Desuden sikrer dækmønsteret ensartet slid, hvilket reducerer påvirkningen fra traktorens vibrationer.