Lyt til artiklen:

Deutz-Fahr importen i Sverige fremrykkes

00:00
Hastighed: ???x
01:19

Det har i nogen tid været kendt, at den danske Deutz-Fahr importør Moni Worldwide skulle overtage importen i Sverige fra årsskiftet. Det er nu blevet fremrykket til 1. oktober efter aftale med den nuværende importør Söderberg & Haak, skriver Moni Worldwide i en pressemeddelelse.

Selv om skiftet sker før oprindeligt planlagt, føler administrerende direktør Henrik Hansen sig klar til at løfte udfordringen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har haft den nye svenske landechef Tobias Lundgren på plads længe, og cirka 14 svenske forhandlere er klar til at tage sig af kunderne. Nu drejer det sig først og fremmest om at sikre bedst mulig service til de eksisterende Deutz-Fahr kunder, og så tager vi fat på salgsarbejdet efter samme principper som her i Danmark. Det vil sige tæt, transparant samarbejde med forhandlerne og konkurrencedygtige priser på udvalgte Deutz-Fahr modeller. Det bliver spændende at komme i gang, siger han.

Moni Worldwide er nu officiel importør for Deutz-Fahr i både Danmark, Ukraine og fra den 1. oktober i Sverige.

Firmaet har hovedkvarter i Middelfart, hvorfra der årligt distribueres cirka 800 Deutz-Fahr traktorer til de forskellige markeder.