Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Profil

DANBRED

DanBreds svinegenetik er en attraktiv vare, som sælges til svineproducenter både herhjemme og i udlandet i form af ornesæd til inseminering og avlsdyr fra selvstændige avls- og opformeringsbesætninger.

DanBred er bygget på et fundament af det fantastiske avlsarbejde inden for svineproduktion, hvor Danmark i mere end 100 år har været med helt fremme – også internationalt – når det gælder konstant at udvælge og fremavle de bedste dyr både i forhold til produktivitet ude i staldene og med en kødkvalitet som markederne efterspørger.

Målet er en kraftig vækst i eksporten af DanBred-svinegenetik i løbet af en kortere årrække. I de senere år er konkurrencen på verdensmarkedet for svinegenetik blevet hårdere, og kunderne stiller stadig højere krav. For at sikre fremtidens konkurrenceevne er det nødvendigt at gøre strukturen omkring vores salgsapparat endnu stærkere. Den nye forretningsmodel gør det muligt at styrke indsatsen for at sikre nye markeder og sikre bedre sammenhæng i hele værdikæden.

Det skaber større værdi for kunderne, samtidig med at det øger indtjeningen til danske svineproducenter gennem de genafgifter, som et øget salg af DanBred-svinegenetik vil give.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter