Lyt til artiklen:

Thorup Maskinhandel har fået import af ukrainske vogne

00:00
Hastighed: ???x
01:17

Abonnementsartikel

Thorup Maskinhandel fik under Agromek 2022 en importaftale med ukrainske Kobzarenko, og de tre første vogne er landet hos den nordjyske maskinhandler.

På Agromek fik den ukrainske producent Kobzarenko ekstra meget opmærksomhed fra den nordjyske maskinhandler Thorup Maskinhandel, der kunne tage en importaftale med hjem fra besøget.

Kobzarenko producerer blandet andet afskubber- og sneglevogne, og de tre første er nu landet på dansk grund.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi syntes rigtig godt om udseendet og kvalitetsfornemmelsen af den vogn der var med på Agromek, også er prisen særdeles konkurrencedygtig. Vognene er EU-typegodkendt med ADR-aksler og BKT dæk, så bygget af velkendte komponenter, fortæller maskinhandler Emil Høgh Jensen.

Den ukrainske vogn hedder Atlant, og de tre der er landet hos Thorup Maskinhandel er henholdsvis en 30 og 33 kubikmeter afskubbervogn, samt en 20 kubikmeter sneglevogn.

- Alle tre vogne er to-akslede, og vi får dem hjem med kombi-bremser, så de passer til danske forhold med to typer bremsekreds. Og der findes endnu flere størrelser i Atlant-programmet.

- Desuden er der valgfri farvevalg på vognene, og med korte leveringstider kan vi stadig nå at levere vogne til første slæt græs, fortæller Emil Høgh Jensen.

rich-media-2
Man kan selv vælge farve på sin Atlant vogn. Pressefoto: Thorup Maskinhandel.