Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Profil

AskTeq ApS

Specialister indenfor stald-mekanisering & el-teknik

Hos AskTeq er vi stolte tekniknørder. Dette betyder, at vi er afsindigt dygtige indenfor vores fag, og vi hele tiden bestræber os på at blive endnu bedre. Vi går op i, at du får lavet den helt rigtige løsning. Vores medarbejdere, som har mere end 15 års erfaring indenfor staldteknik, står til rådighed og vil meget gerne vejlede dig omkring de forskellige valg, som der skal tages.

Vi mener, at personlig kontakt med kunderne og en fysisk vurdering af netop jeres stalde og arbejdssituationer er nødvendig for at kunne yde den bedste service. Samtidig har vi kompetencerne til at tage hånd om selv de helt store opgaver. Vi forstår altså at balancere det værdifulde arbejdsforhold med tæt dialog og den kvalitetsbevidste udførelse og organisering af opgaver.

Faglig ekspertise og økonomisk fornuft

Vi kan klare alle opgaver indenfor salg, montering og servicering af foderanlæg, ventilation og staldinventar til landmænd i hele Danmark, hvor vores helt særlige ekspertiseområde er indenfor svineproduktion. Vi har en stærk baggrundsviden omkring elinstallationer og datanetværk og kan derfor stå for hele forløbet. Du kan altså trygt lægge ansvaret på vores skuldre, og så sørger vi for hele processen fra salg til vedligehold.

Nogle gange er det bedst at reparere et gammelt anlæg fremfor at installere et helt ny – og nogle gange er det omvendt. Vi forsøger aldrig at sælge dig noget, som du ikke har brug for. Vi gør os umage og tager os tid til at undersøge netop din situation. På denne måde er du sikret, at du får den mest værdifulde løsning for dig – altså høj kvalitet til fair priser. Kontakt os i dag.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter