Den selvkørende Triotrac fra Trioliet er blevet opdateret i tre versioner med rumindhold på 17, 20 og 24 kubikmeter.

Blanderen er blandt andet blevet opdateret med indførdingsbånd med V-profil medbringere samt ny teleskopisk skære- og læsseautomatisk, som kan udtage ensilage i den optimale skærekurve i stakke op til seks meters højde. Skærehovedet er desuden monteret med knive på tre sider, så underskæring undgås.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den selvkørende fuldfoderblander kan fås med både direkte udfodringsluer og/eller bånd foran eller bag på blandekaret.

Komfort-kabine

Førerkabinen er ifølge Trioliet den største på markedet for selvkørende fuldfoderblandere. Kabinen kan køres op så overblikket forbedres. I kabinen er interiøret affjedret og joystick-styring integreret i armlænet.

Sideruder foldes ned og der er varme i sidespejle, arbejdslys hele vejen rundt på maskinen, kabinevarme og aircondition samt radio med bluetooth.

Intelligent teknologi

Triotrac er udstyret med kontrolsystem for optimering af forprogrammerede foderplaner, pålæsning og udfodrings-programmer. Maskinen kan desuden indstilles til forskellige hold, stalde, fodermidler, rationer og lignende, mens maskinen kan skelne mellem dem.

Serviceteknikere mulighed for at logge på 'blande-computeren' alle steder og herved altid vejlede hvis der skulle opstå problemer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Perfekt på landevej

Undervognen har fået forbedret affjedring og vægtfordelingen er optimeret, så den er stabil at køre med. Aksler og hjul er specielt egnet til tungt læs, for megen kørsel på landevej er der mulighed for at få en tredje aksel monteret.

Triotrac har hydrostatisk fremdrift og udstyret med Eco-drive system, så den kan køre 40 kilometer i timen med 1.400 motoromdrejninger i minuttet. Effekten leveres fra en firecylindret JCB-motor på 163 hestekræfter, og det nye integeret kølesystem med Clean Fix blæser kun, når det er nødvendigt.

Den selvkørende Triotrac fra Trioliet opdateres på flere områder, og vil vises frem på Agromek på den danske importør, Stenderups stand.