Abonnementsartikel

Det er kort tid siden, at Manitou fremviste den nye serie af landbrugsteleskoplæssere, men Scantruck har allerede solgt den første model fra den nye serie.

Lakken er knap nok tør på den nye Manitou MLT 840-145 PS landbrugsteleskoplæsser, som det franske mærke for nyligt præsenterede. Alligevel har Scantruck allerede solgt det første eksemplar fra den nye serie i en handel, der blev lukket på Agromek.

- Jeg anede ikke, at det ville være den første i verden, der blev solgt, men sådan var det altså. Det var da skægt, at vi fik lov til at sælge det første eksemplar, forklarer Otto Madsen, der solgte maskinen for Scantruck.

Den nye teleskoplæsser er solgt til St. Rise Maskinstation på Ærø, som sender en to år gammel Manitou-læsser tilbage i byt.

- Selvom der er tale om en helt ny maskine, er den jo fuldstændig gennemtestet, så man kan roligt bestille den nye, siger Otto Madsen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Den nye serie af teleskoplæssere udmærker sig ved at have en helt ny kabine, der er langt mere støjsvag end tidligere, og derudover er det også blevet lettere at komme ind og ud af maskinen. Det skyldes et indhak i kabinegulvet, så man har frit udsyn til det øverste trin, når man forlader kabinen.