Abonnementsartikel

Begrebet TCO - Total Cost of Ownership - vil fylde endnu mere i fremtiden, lyder vurderingen fra Scantruck.

De nye generationer af maskiner hos Scantruck A/S holder ganske andre servicenormer end deres forgængere. Det blev også bemærket af gæsterne på Scantruck-standen på Agromek.

- Vi kunne blandt andet præsentere MLT 737-130 PS+ fra Manitous helt nye NewAg-serie af teleskoplæssere, hvor de tre bogstaver TCO virkelig er interessante. TCO står for Total Cost of Ownership og handler om de samlede omkostninger ved at eje en maskine. Dem er der nu mere fokus på end blot på maskinens anskaffelsespris, fortæller Claus Bjerregaard, produktchef hos Scantruck.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Opdateret klassiker

Den ni modeller store NewAg-serie har fået stor opmærksomhed internationalt. En helt nydesignet kabine og et meget lavt støjniveau er et par af de elementer - udover driftsomkostningerne - der oftest nævnes, når fagfolk taler om de nye Manitou modeller.

På Agromek præsenterede Scantruck også en Manitou-klassiker i en kraftigt opdateret version. Teleskoplæsseren MLT 840 er blandt mærkets bedste sælgende, og Claus Bjerregaard regner med, at salgskurven vil påvirkes yderligere positivt af den nye MLT 840-137 PS Elite. Maskinen fik en god begyndelse direkte på Agromek, hvor der blev solgt flere eksemplarer af både MLT 737-130 PS+ og MLT 840-137 PS Elite.

I forhold til den tidligere generation af MLT840 er der justeret i motorrummet, således at den nye model har Stage IV-motor. Lige som hos den nye NewAg-serie er støjniveauet reduceret.

- Vi har oplevet et forrygende Agromek. I løbet af de fire dage har vi solgt bredt af både store og små entreprenør- og landbrugsmaskiner. Fire styk alene af den nye MLT840-137 PS Elite. Totalt blev det til salg af et halvt hundrede maskiner, siger Claus Bjerregaard.