Det har summet af aktivitet i teltet på Asger Andersens stand hele den første dag på Roskilde Dyrskue. Kunder, venner og forretningsforbindelser har været forbi for at ønske maskinhandleren tillykke med de 85 år.

Og der er flere grunde til at ønske den vestsjællandske maskinhandler tillykke. Det første år som Case IH-forhandler er nemlig gået over al forventning. Det er blevet til salg af blandt andet 24 traktorer og fire mejetærskere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er ret flot, for i de første måneder med et nyt mærke står alting jo som regel næsten stille. Så de har arbejdet hårdt på at få strukturen i orden med det samme, så de kunne få gang i salget, fortæller Kristian Revnov, som er CASE IH's marketingchef i Norden og Baltikum.

Læs også Driftig maskindirektør fylder 85 på skuet

Fødselsdagen bliver også fejret ved en reception i forretningen i Gørlev den 14. juni klokken 12-16.

Demotur med presser

Der bliver også travlt i forretningen det næste stykke tid, hvor den nye presser fra Case IH's LB-serie skal ud og vises frem i hele landet.

- Den kom lige til Danmark for tre uger siden og er helt ny på det danske marked. Vi tager på demotur rundt i landet med start på Sjælland, fordi høsten er tidligere herovre, siger Kristian Revnov.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I anledning af dyrskuet er presseren blevet udstyret med et sæt hajtænder og et øje.

- Vi synes egentlig, at den ligner lidt en haj. Og så symboliserer det, at den virkelig kan æde noget halm, forklarer Kristian Revnov.

Læs også Case IH giver fastere baller.