Asger Andersen med forretninger i Slagelse og Gørlev har fået forhandling af Case IH. Det markeres i dag ved Roskilde Dyrskue.

- Roskilde Dyrskue er en meget vigtig begivenhed for os, det er et naturligt mødested for kunderne. Derfor er vi også stolte af, at vi her kan præsentere Case IH som vores fremtidig samarbejdspartner. Med Case IH og vores øvrige produkter kan vi sikre kunderne præcis det, der forventes af en professionel maskinforretning anno 2012, siger Steen Andersen og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Case IH-programmet passer perfekt ind i vores øvrige aktiviteter i forretningerne med MI-forhandlingen, Väderstad, Köckerling og Hardi samt vores program inden for have/park-sektoren.

Nyheden om den nye forhandling blev præsenteret for personalet i begge forretninger i mandags og blev modtaget meget positivt.

- Vi foresætter uændret med at servicere vores kunder med værkstedsreparationer og reservedele til alle traktormærker - en service, vi har ydet vores kunder i over 50 år, oplyser Asger og Steen Andersen og fortsætter:

- Vi mener, at Case IH i gennem mange år har vist, at maskinerne er fuldt accepteret af brugerne. Uanset hvilke behov man har, så kan vi jo levere en traktor lige fra 55 hestekræfter og helt op til 600 hestekræfter.