Lyt til artiklen:

CNH kommer med bedriftsdata i realtid

00:00
Hastighed: ???x
03:07

Med den nye app Fieldops, som er designet med det formål at yde en forenklet og strømlinet alt-i-en- driftsstyringsløsning, vil CNH gøre det muligt for ejere og operatører at styre og visualisere deres fællesmærkede flåde på et hvilket som helst tidspunkt overalt, det meddeler producenten i en pressemeddelelse.

Fieldops er en web og mobil platform til bedriftsstyring, der er tilgængelig for brugere verden over. Den samler overvågning i realtid, fjernvisning af skærm og intuitiv brugerflade i en omfattende pakke for at forbedre måden landbrugsbedrifter styrer deres drift.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Appen giver adgang til agronomiske, maskinelle og operationelle data i realtid, hvilket forbinder landmænd med deres maskiner, marker, hold og partnere og giver dem handlingsorienteret indsigt

Med digitaliseringen af landbruget som drivkraft giver forbundne maskiner landmændene adgang til deres køretøjer via skyen, så de kan drive en mere rentabel og produktiv drift.

Samtidig giver det også forhandlerne ekstra adgang til at servicere maskinerne bedre, hvilket ifølge CNH skulle minimere nedetiden og maksimere driftseffektiviteten.

Vigtige funktioner i Fieldops omfatter overvågning af maskiner i realtid, herunder præcis placering og driftsstatus, fjernvisning af skærme i kabinen med bedre hjælp til piloten, visualisering af agronomiske datalag for en bestemt mark i løbet af sæsonen samt overvågning af maskinens driftstilstand og aktivitet, så man hurtigt kan opdage og reagere på eventuelle problemer

Samtidig har CNH indgået et strategisk samarbejde med Intelsat, som i mere end 60 år har arbejdet med satellitkommunikation. Det skal sikre brugere af Case IH eller New Holland, at de uanset deres geografiske placering kan udnytte Fieldops bedst muligt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hos Case IH prioriterer vi en problemfri integration af præcisionsteknologi for vores kunder, siger Marco Lombardi, chef for Case IH emea, og fortsætter:

. Med Case IH Fieldops har vi skabt en centraliseret digital platform, der forenkler adgangen til data, så operatører kan træffe datadrevne beslutninger, hvilket i sidste ende giver driftsmæssig succes.

Han suppleres af Carlo Lambro, Brand President hos New Holland:

- Landbruget udvikler sig hurtigt og landmænd efterspørger i stigende grad simple løsninger på komplekse problemer. Vores tilgang er altid at sætte kunderne i centrum, og det er vores opgave at hjælpe ved at udvikle teknologiske produkter, der øger deres produktivitet, siger Carlo Lambro og fortsætter:

- Fieldops blev udviklet på baggrund af tilbagemeldinger fra vores kunder, hvor det var en prioritet at gøre brugerfladen simpel og intuitiv. Det gør det muligt for landmænd at forbedre deres effektivitet og rentabilitet, uanset om de investerer i nye maskiner eller tilføjer automatisering af deres eksisterende maskinpark.