Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Vejfest med maskiner og masser af besøgende

14. mar. 2023 | Indrykket af Scantruck A/S

Godt gang i både pølser, burgere og slutsedler ved Åben Maskinvej i Ringsted

Del artiklen:

Til en god vejfest hører grillpølser, burgere, kølige drikkevarer, varm kaffe – og maskiner. Det er i hvert fald det succesrige koncept ved forårets formentlig første vejfest, når maskinfirmaerne på Kærup Parkvej i Ringsted inviterer. Det gjorde de i år for femte gang, og over de to åbent hus-dage myldrede det til fra nær og fjern med entreprenører, landmænd, byggefolk og mange andre med interesse for maskiner i alle størrelser.

De fem faste aktører er JCB-importøren Reesink Construction, Scantruck med en række store maskinmærker, Hydrema med egen produktion, Helms TMT-Centret med import af maskiner fra fabrikker verden over, samt Semler Agro, som også har kik på landmændene. Femkløveret blev i år udvidet til en sekstet med bilfirmaet S&S Bilhus som nyt medlem og med amerikanske Ram-biler på menuen.

Og hele vejen rundt noterede firmaerne både godt besøg og gang i slutsedlerne.


1500 besøgende

”Det har været et par fantastiske dage med godt besøg og gang i salget. Hos Scantruck solgte vi både helt stort og lidt mindre. En 50 tons Sennebogen-kran toppede listen, men vi skal også følge op med at levere blandt andet en 30 tons Komatsu-gravemaskine, minigravere, Manitou-teleskoplæssere og andet grej”, fortæller markedschef Dennis Faurby hos Scantruck.

Her vurderes det, at Åben Maskinvej 2023 havde omkring 1500 besøgende. Besøgstallet blev vanen tro skønsmæssigt opgjort på antallet af burgere, der blev langet over disken til gæsterne. Antallet var i øvrigt stort set det samme som ved sidste års Åben Maskinvej.

Begge dage var der masser af biler op og ned ad maskinvejen fra Reesink Construction i den ene ende til Hydrema som rosinen i pølseenden i den anden klos op ad motorvejen. Hydrema, som i øvrigt kunne bryste sig af at udstille egenproducerede produkter. Virksomheden med base i Støvring i Nordjylland er Danmarks eneste producent af store entreprenørmaskiner.

Ikke alle besøgende nøjedes med at komme rullende i den firehjulede. Fredag vakte det en del opmærksomhed, da der pludselig landede en helikopter for enden af vejen, og tre entreprenører i orange bukser steg ud for at bruge en del af dagen på at kigge på maskiner.


Nyt navn

Selv om de britiske JCB-maskiner har været repræsenteret ved samtlige udgaver af Åben Maskinvej, var det første gang, det skete under Reesink Construction-navnet. Frem til 2021 var det familiefirmaet Nicolaisen & Larsen, der stod bag importen og forhandlingen. Så købte hollandske Royal Reesink virksomheden, men forhandlernavnet blev først ændret en lille måneds tid efter Åben Maskinvej 2022.

Firmaet fik et par rigtig gode dage med mange positive besøgende, og foruden god maskinsnak, blev det også til underskrevne aftaler på nye maskiner.

”Der var især stor interesse for den velkendte hjulgraver, JCB Hydradig, og den nye 25 tons gravemaskine JCB 245XR med høj komfort i kabinen. På dagene blev også aftalt en række demoer af både JCB Hydradig og JCB 245XR”, fortæller salgschef Jesper Björg hos Reesink Construction.

På Reesink Constructions testområde blev den elektriske minigraver JCB 19C-1 E-tec afpøvet, og Engcon stillede med en pilot for at vise, hvad JCB 140X kunne præstere med Engcon-udstyr.  

 

Nyt hus og barske biler

Der var også nyt i den modsatte ende af Kærup Parkvej. Helms TMT-Centret har bygget nyt ved siden af firmaets tidligere sjællandske domicil, og derfor var det første gang, åbent hus-gæsterne havde lejlighed til at se nybyggeriet.

”Vi havde mange forespørgsler, som vi vil følge op på i den kommende tid. Nogle kunder var tilmed i handelshumør, og vi underskrev handler på alt fra minigravere til en firkantsindpakker”, fortæller Helms TMT-Centrets administrerende direktør, Jakob Helms.

Den nye Helms-bygning lægger i øvrigt også plads til den nye maskinvej-beboer, S&S Bilhus og de store 4x4 Ram-biler med 400 V8-hestekræfter under motorhjelmen.

"Vi havde forventet os meget af det nye domicil og vejfesten på Kærup Parkvej, hvorfra vi sælger og servicerer Ram pickup-trucks. Med flere end 35 prøvekørsler og hundredvis af interesserede blev de indfriet”, konstaterer marketingchef Per Klausen hos S&S Bilhus.

”Vores langsigtede mål ved at være under samme tag som Helms TMT-Centret, er at udnytte synergien mellem vores to virksomheder. De kunder, der kommer for at købe en maskine hos Helms, får øjnene op for, hvad en Ram truck kan, og vores nuværende erhvervskunder kan på samme tid shoppe efter deres næste læssemaskine her”, siger Per Klausen.


1700 pølsebakker

I Helms’ tidligere bygning er Semler Agro nu rykket ind, og afdelingsleder Jesper Ulrik Skallergård beretter om et fantastisk arrangement, hvor Semlers pølsevogn nåede at stange 1700 serveringer over disken. Og så blev der i øvrigt talt og sparket dæk begge dage.

”Vi havde fint besøg af mange gode kunder, både med og uden familie. Der blev også talt med mange nye og mulige kunder som en positiv sidegevinst. Samtidig fik vi solgt en god håndfuld have/park-maskiner samt en betydelig del af vores stærke eftermarkedsprodukter, og der var også god afsætning i vores merchandise-bod”, fortæller Jesper Ulrik Skallergård hos Semler.


Billedtekster:

1. På første billede ses seks repræsentanter for seks firmaer bag Åben Maskinvej. Fra venstre værkfører Allan Madsen, S&S Bilhus, distriktschef Kim Hansen, Helms TMT-Centret, afdelingsleder Jesper Ulrik Skallergård, Semler Agro, salgschef Jesper Björg, Reesink, afdelingsleder Dan Madsen, Hydrema, og direktør Bo Sundroos, Scantruck.

2. Hydrema er Danmarks eneste producent af store entreprenørmaskiner og kunne således vise egne produkter frem.

3. S&S Bilhus var ny i selskabet, men fik en fin debut med masser af bilsnak og prøvekørsler.

4. Helms TMT-Centret kunne byde velkommen i det nye, flotte domicil for Sjælland.

5. God maskinsnak over de lange borde hos Semler Agro.

6. Maskiner i mange afskygninger og burgere var et godt match hos Scantruck.

7. Reesink Construction havde trimmet det flotte showroom til lejligheden.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter