Lyt til artiklen:

Gunner fylder 80 år: Arbejdsliv fyldt med Agromek, grovvarer og Ungskuet

00:00
Hastighed: ???x
01:58

På søndag, den 28. april, fylder Gunner Buck fra Hadsund 80 år. Han kan se tilbage på en lang karriere, hvor landbruget har været i fokus.

Han er opvokset på Stevns og er uddannet landmand og blev i 1970 blev uddannet agronom Den kgl. Veterinær- og Landbohøjskole. Herefter var han i to år sekretær i Tolvmandsforeningerne med redigeringen af Tolvmandsbladet som primær opgave, inden han i seks år var redaktør på Effektivt Landbrug.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Der har dog også været tid til at arbejde med det, som Gunner Buck har uddannet sig til. Fra 1978 til 1982 arbejdede han nemlig som landmand.

Fra håndtærsket korn i sække til milliardomsætning: Niels fejrer 60 år med grovvarer

Se også:

Fra håndtærsket korn i sække til milliardomsætning: Niels fejrer 60 år med grovvarer

Agromek, Grovvarenyt og Ungskuet

Herefter kom landbrugsjournalistikken igen i fokus, da han blev pressesekretær i Grovvarehandelens Pressetjeneste og havde styr på informationsarbejdet for møllere og grovvarekøbmænd og for organisationen Landsforeningen Den frie Grovvarehandel.

Ugebrevet Grovvarenyt blev etableret og udviklet som en del af Pressetjenesten i 1995, og Gunner Buck overtog ugebrevet i 2008. I 2011 blev det overdraget til Helge Lynggaard fra Pressebureauet Århus i et glidende generationsskifte.

Fejret i maskinhuset: 90-årig stifter er ikke bleg for at tage køkkentjansen

Se også:

Fejret i maskinhuset: 90-årig stifter er ikke bleg for at tage køkkentjansen

Sideløbende med arbejdet i grovvarebranchen var Gunner Buck pressechef for Agromek fra 1983 til 2009, lige som han var pressesekretær for Ungskuet fra 1983 til 1992, hvor skuet blev lukket og afløst af Landsskuet.

Gunner Buck blev i 1971 gift med Lisbeth Buck, som er dyrlæge. De har to voksne børn og tre børnebørn.