Scantruck er klar til folkefest på årets dyrskuer, hvor maskinparken vises frem.

Scantruck er i gang med forberedelser til årets dyrskuer.

Hestekræfter på den ene og den anden måde har magneteffekt på mange mennesker. Dem på fire ben har Scantruck dog ikke noget med at gøre. 

- Det er altid en stor fornøjelse at komme på dyrskue og se det liv, der er på pladsen. Vi bruger lejligheden til at hilse på vores kunder i landbruget og fremvise de nyheder, vi har med, siger salgschef Henrik Kirketerp-Møller fra Scantruck A/S, der blandt andet leverer maskiner til landbrugssektoren.

En af de mest solgte maskintyper i den landbrugskategori, som Scantruck beskæftiger sig med, er Manitous teleskoplæssere.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Ny læsser med på skuet

Scantruck har en nyhed med på dyrskuerne - Manitou MLT 625.

- Det er en snild lille teleskoplæsser, som er skabt til arbejdet i mindre landbrug, anlæg, minkfarme, kyllingehuse og gartnerier, forklarer leverandøren.

Teleskoplæsseren kan nærmest sno sig rundt i stalde og lader, hvor pladsen er trang, da den kun er 2,0 meter høj og 1,82 meter bred.

- Den er nem at arbejde med og kan let komme ind i alle bygninger. Kabinen er som standard forsynet med aircondition. Førerhuset er indrettet med fokus på ergonomi, sikkerhed og effektivitet, siger Henrik Kirketerp-Møller.

Den lille Manitou er at finde på de dyrskuer, som Scantruck satser på. Det drejer sig om Gl. Estrup Dyrskue i weekenden 28.-29. maj, Roskilde Dyrskue 3.-5. juni, Hjørring Dyrskue 17.-18. juni samt Landskuet i Herning 30. juni-2. juli.