Lyt til artiklen:

Jens Lübeck fremviser ny autostyring på dyrskuer

00:00
Hastighed: ???x
01:24

Jens Lübeck Agro markedsfører nu også autostyringsanlæg fra CHCNAV, det skriver forhandleren i en pressemeddelelse. CHCNAV er en af verdens største udbydere af GPS-udstyr, og anlægget NX510 SE er blandt det sidste nye indenfor RTK autostyringsanlæg til eftermontering.

Det har de mærket på Carsten Kristensen Maskinstation og Entreprenør i Skelund ved Hadsund, hvor de var nogle af de første til at få CHCNAV autostyring monteret på to af deres New Holland traktorer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Valget faldt på CHCNAV fra Jens Lübeck Agro blandt andet fordi montering, som vi selv udførte, er ukompliceret og så leverer Jens Peter Lübeck en god support og endelig giver CHCNAV virkelig meget til prisen, siger Carsten Kristensen.

Systemet kombinerer GNSS+INS terrænkompensationsteknologi og tracker samtlige frekvenser der er til rådighed inklusive det nye GPS L5 signal, hvilket ifølge forhandleren sikrer håndfri kørselspræcision på 2,5 centimeter og under gunstige forhold helt ned til 0,5 centimeter.

Jens Lübeck vil for de nysgerrige have systemet med på både Roskilde Dyrskue og Landsskuet, og ellers kan man prøve demotraktoren i Hadsund.

Nutidens Jens Lübeck lærer af fortiden og glæder sig til fremtiden

Se også:

Nutidens Jens Lübeck lærer af fortiden og glæder sig til fremtiden