Lyt til artiklen:

Scantruck er klar til dyrskue-handler

00:00
Hastighed: ???x
02:23

Ofte er der tale om lånte maskiner fra fabrikkerne, når danske maskinfirmaer præsenterer de mest glohede nyheder på udstillinger og messer. Producenterne vil gerne vise dem frem, før maskinerne faktisk er i produktion.

Det var ingen undtagelse med Manitous nye teleskoplæsser MLT850-145 V+, som var den helt varme nyhed på Scantruck-standen på Agromek. Men når portene slås op for årets dyrskuer, skal landmændene ikke nøjes med at røre og sende lange blikke. De kan også købe, det skriver Scantruck i en pressemeddelelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce
Scantruck giver Agromek succes-stempel

Se også:

Scantruck giver Agromek succes-stempel

- Vi tager ekstra slutsedler med både til Roskilde Dyrskue og Det fynske Dyrskue i Odense. MLT850-145 V+ vil være klar til salg, når vi kommer ind i juni, og jeg er helt overbevist om, at den vil vække stor interesse hos dyrskuegæsterne, siger Scantrucks markedschef, Dennis Faurby.

Med den nye maskine med kapacitet til at løfte op til fem tons har Manitou fyldt et hul i serien af landbrugsteleskoplæssere. Hidtil har der været læssere på 4,1 og 6 tons. Den midt imellem manglede. Det gør den ikke længere, og løftehøjden er op til 7,6 meter, med 4,55 meters rækkevidde.

Mange maskiner

Det er ikke kun teleskoplæsseren, som Scantruck tager med på dyrskuerne, i både Roskilde og Odense møder de op med et bredt udvalg af firmaets importmærker. Dels fra Manitou, men også fra Komatsu og Weycor.

- Weycors 3,5 tons minilæsser AR380 vil også være interessant for mange landmænd. Den nye model blev 10 centimeter længere end sin forgænger, fordi maskinen fik ny 50 hk Stage V-motor med partikelfilter. Det krævede lidt ekstra plads i motorrummet, men samtidig kunne motoren rykkes lidt længere bagud, og gav maskinen mere løftekraft, siger Dennis Faurby.

Scantrucks store, gule mærke, Komatsu, møder op på dyrskuerne med både gravemaskiner og gummihjulslæssere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi kommer til Roskilde og Odense med såvel Komatsu-minigravere som læssegrej i forskellige størrelser. Og foruden maskiner og slutsedler, tager vi også godt med mandskab med til at bemande Scantruck-standen begge steder. Både vores serviceteam, salgsafdelingen og staben af montører vil være repræsenteret og klar til en snak om maskiner, siger Dennis Faurby.

Over 50 maskiner blev solgt på årets ScanMek

Se også:

Over 50 maskiner blev solgt på årets ScanMek