Abonnementsartikel

DLG har besluttet at slanke direktionen i sit tyske datterselskab HaGe, og opsiger derfor samarbejdet med HaGe's administrerende direktør Carsten Klausen.

I forbindelse med et stærkere fokus på kerneforretningen og hastigere implementering af synergier i DLG-koncernen, har bestyrelsen i DLG's tyske datterselskab, HaGe, besluttet at opsige samarbejdet med adm. dir. i HaGe, Carsten Klausen, med virkning fra den 1. oktober 2015.

Direktionen vil således fremadrettet bestå af de nuværende direktionsmedlemmer i HaGe, Henrik Madsen og Markus Grimm, der begge har stor erfaring med det tyske grovvaremarked. De to har i alt over 25 års erfaring med HaGe-koncernen.

Fokus for den nye ledelse vil være en konsekvent og hurtigere gennemførelse af effektiviseringer samt fuld udnyttelse af synergier inden for hele DLG-koncernen, hvilket skal styrke forholdet til leverandører og kunder.

Målet er yderligere at styrke HaGe's position på det tyske marked som en af de største og stærkeste grovvareselskaber i Tyskland.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce