Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

EVO 260 – udvidelse til EVO-serien

19. okt. | Indrykket af GRIMME Skandinavien A/S

GRIMME EVO 260 - det moderne, funktionelle design gør vedligeholdelsesarbejdet nemmere.

Del artiklen:

Den nye torækkede EVO 260 er en opfølgning til SE 260 og er kendetegnet ved sit rent mekaniske eller fuldhydrauliske drev i alle jordkæder og separatoraggregater. Med sine 2 separatoraggregater og det rummelige sorteringsbord egner den sig specielt til bedrifter, som optager særligt produktskånsomt og ønsker at sortere kartoflerne manuelt allerede ude på marken. Den er forsynet med en 6 t tank, egner sig til traktorer fra 120 hk og kan bestilles fra høstsæsonen 2024.

EVO 260 er forsynet med en ny svingrammegeometri, der nedsætter vægten og forhindrer eventuel akkumulering af afgrødernes toppe. Maskinen kan udstyres med TerraTronic-dybdeføring som ekstra udstyr, som bevirker automatisk kamaflastning eller kamtrykregulering. 

Den første og anden jordkædes hastigheder kan her indstilles uafhængigt af hinanden for at opnå en optimal separation. Udover den automatiske hastighedsjustering af separatoraggregaterne („Speedtronic-Sep“) kan jordkædehastigheden reguleres fuldautomatisk, lastafhængigt og afhængigt af kørehastigheden med „Speedtronic-Web“. Herved aflastes føreren og produktet behandles skånsomt.

Mere plads og komfort til sorteringspersonalet
På vejen kan transportbredden reduceres til under 3,30 m. Maskinen kan efter ønske udstyres med et vejrtag til sorteringspersonalet og en 6 t NonstopBunker. For at øge sorteringspersonalets komfort fås højdejusterbare trin på sorteringsbordet, som giver sorteringspersonalet en behagelig arbejdshøjde. Herudover fås en vandtæt opbevaringsboks, polstringer på sorteringsbordet, holder til drikkevarer samt en håndvaskbeholder med en kapacitet på 15 l. For at opnå yderligere komfort fås herudover en ekstra tilbehørspakke, som bl.a. indeholder en skydestige af aluminium, to lange rengøringsspatler samt en opbevaringsboks til en værktøjskasse på trækstangen.

Skånsomt chassis med ekstra træk
Takket være den lave egenvægt på 10,5 til 11,8 t og 800/45R30.5 radialdækkene er EVO 260 særdeles letgående og skånsom over for jorden. Det højre hjul kan udføres som trækhjul som ekstra tilvalg for også at kunne optage under vanskelige betingelser. Herved kan der på hjulet opnås et maksimalt omdrejningsmoment på 10.500 Nm, med en ekstra trækkraft på 1,5 t.

Overskuelig og intuitiv betjening
Betjeningen af EVO 260 er let og udføres som standard ved hjælp af ISOBUS. GRIMME Digital Interface (GDI) giver her føreren en forbedret oversigt over maskinparametrene, der skal indstilles. En telemetrienhed giver mulighed for at overføre opgave-, maskin- og lokalitetsparametre til slutkundeportalen myGRIMME eller med "agrirouter" til bedriftens eget Farm Management-informationssystem. I kombination med en båndvægt er der mulighed for georeferenceret mapping, hvis data nemt kan åbnes via myGRIMME-portalen.

Takket være SmartView-videosystemet har brugeren permanent overblik over alle relevante funktioner. Det nye LED-omgivelseslys forbedrer udsynet markant hele vejen rundt. 

Centralsmøreanlægget, der fås som ekstraudstyr, til tank, aksel og trækaksel øger komforten og reducerer slidet.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser