Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Praktikant fra Erhvervsakademiet Aarhus

18. aug. | Indrykket af Nutrimin

I uge 30 og 31 havde vores kvægafdeling besøg af en praktikant, som kom med ud på besætningsbesøg og fik indblik i produktionen af mineralblandinger.

Del artiklen:

Mit navn er Frederikke Spanggaard og sidste år valgte jeg, at starte på studiet til jordbrugsteknolog med kvæg i speciale. Interessen for kvæg kommer fra, at jeg altid har været glad for dyr, især heste, og da jeg hørte om EUX landmand, tænkte jeg, at det lød som et godt match for mig, og har nærmest siden arbejdet omkring dyrene. Valget om at videreuddanne mig, er fordi jeg elsker at kunne nørde i de små detaljer og for at opnå en større og stærkere viden.

I forbindelse med jordbrugsteknologuddannelsen skal vi ud i 14 dages praktik imellem 2. og 3. semester. Valget om at prøve at se hvordan det foregår på mineralmarkedet, kommer af, at selvom det er en lille del af fodret, spiller det en enorm vigtig rolle for produktionen. I løbet af min praktik har jeg primært været sammen med den faglige chef for kvæg Anders Bisgaard Møller og salgskonsulent Martin E. Olesen. Det har været nogle lærerige dage, som har bestået af skiftevis tid på kontoret og gårdbesøg – og så havde de et forsøg vedrørende en PitStop blanding, som jeg fik æren af at lave. Derudover har jeg hørt lidt hvad andre medarbejders arbejdsopgaver består af og set produktionen.

I løbet af praktikken har jeg allerede kunne anvende noget af det, vi har lært på uddannelsen, men også lært endnu mere. Praktikken har givet mig en endnu større viden om mineraler, men også givet nogle hyggelige dage i en behagelig og åben virksomhed, hvor man hurtigt føler sig velkommen.

Jeg har igennem praktikken fået bekræftet, hvor vigtigt det er, at koen tildeles den rette mængde vitaminer, mikro- og makromineraler for at koens biologiske processer kan forløbe rigtigt og derved give grundlag for en god produktivitet og sundhed.

Jeg vil gerne sige tusind tak til Nutrimin, for at jeg måtte komme i praktik ved dem! Det har været fedt at få lov til at være med i hele processen fra problemstilling til ny mineralblanding. Og det fedeste har været at høre nogle af de succeshistorier, som er kommet igennem nye mineralblandinger – det bekræfter mig endnu mere i, at dette er en vej, jeg ikke er færdig med at udforske.


Vi fra Nutrimin siger tak til Frederikke for to gode uger! Og ønsker hende al held og lykke med sin uddannelse.

OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer