Ikast-virksomheden KH Nordtherm skifter efter 32 år med samme navn til et nyt. Samtidig sker der også et strategi-skifte. Fremover hedder virksomheden Klimadan.

Den midtjyske varmepumpeprocent satser nemlig på en ny, grøn strategi, hvor den vil bruge flere kræfter på de klimavenlige varmepumper til gyllekøling og staldvarme. Derfor navnet Klimadan.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En grøn forskel

- Vi vil gerne være endnu bedre til at gøre en grøn forskel for vores kunder. Vi kalder det nye tiltag for "Green Impact Strategy", og formålet er at fremhæve vores grønne løsninger og bruge endnu flere ressourcer på det, vi er bedst til, nemlig effektive varmepumper, fortæller salgs- og marketingchef Mike Overgaard.

Aktieselskab hedder Klimadan

KH Nordtherms nye navn er ikke helt ukendt for virksomhedens kunder. Klimadan er nemlig navnet på det aktieselskab, som ejer KH Nordtherm.

- Den grønne profil bliver ikke afspejlet godt nok i vores nuværende navn. Derfor har vi valgt at markere vores nye Green Impact-fokus ved at skifte navn til Klimadan for derigennem at gøre det klimavenlige fokus endnu tydeligere for vores kunder - uden at skulle opbygge et helt nyt brand, siger Mike Overgaard.

Råstofkøling og jordvarme

Både erhvervslivet - industri og landbrug - samt private bruger Klimadans pumper til at udnytte overskudsvarme fra gylle-, mælke- og kartoffelkøling, mens private bruger pumperne i forbindelse med jordvarme.