Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Energistyrelsens Erhvervspulje: Få tilskud ved konvertering til varmepumpe

1. mar. 2021 | Indrykket af Klimadan A/S

Virksomheder, herunder landbrug, kan søge om tilskud til energiforbedringer, heriblandt konvertering fra bla. halmfyr til en varmepumpe.

Del artiklen:

Energiaftalen anno 2018, sikrede en erhvervspulje, som kan dække op til 50% af omkostningerne forbundet med energiforbedrende tiltag, til gavn for både virksomheden og den grønne omstilling. Det er øjeblikket muligt at opnå op til 56 øre pr. sparet kWh for 1. års besparelse. Klimadan A/S tilbyder både gratis rådgivning i og undersøgelse af om din virksomhed opfylder kravene til at få del i puljen, og med mere end 40 års erfaring er vi ligeledes eksperter i hvilken løsning, som vil passe til netop din virksomhed. 

Klimadan er behjælpelige med at håndtere hele dit projekt fra start til slut, heriblandt tilskudsansøgningen og dokumentationen. Hvis du ønsker at læse mere om de krav og muligheder, som gør sig gældende, så følg blot linket

Gratis rådgivning og uforpligtende tilbud

Der er mange fordele ved konvertering fra konventionelle kedler til en varmepumpe, både økonomisk og miljømæssigt. Som landmand, kan du sænke dine driftsomkostninger, ved eksempelvis at omlægge fra halmfyr til jordvarme eller staldvarme. Det er en både økonomisk forsvarlig investering samt tids- og vedligeholdelsesbesparende. 

Klimadans kompetente energirådgivere og ingeniører står altid til rådighed, hvis du ønsker sparring eller rådgivning i forbindelse med energiforbedrende tiltag, hvor en varmepumpeløsning kan eller bør indgå. Hvis du ønsker det, udfærdiger vi tillige et uforpligtende tilbud på baggrund af et beregnede energibehov. 

Er du interesseret i at høre mere eller har du spørgsmål? 

Kontakt os i dag på Tel.: 9627 7070 eller på mail: info@klimadan.dk OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter