Lyt til artiklen:

Travlhed i værkstedet før motorshow i Herning

00:00
Hastighed: ???x
02:28

Denne weekend samles alt inden for dansk motorsport i messehallerne i Herning til Danmarks største show og udstilling af biler og motorcykler. Flere traktortrækkere med store muskler vil også være at finde - herunder super stock'eren Betty Booze, som ejes af Kim Andersen.

Betty Booze turnerer ikke kun rundt i Danmark, men også i hele Europa for at konkurrere mod de stærkeste trækkere i sin klasse; super stock.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi deltager til motorshow for at vise sporten frem. Selvom den har eksisteret siden 70'erne og 80'erne, er der stadig personer, der spørger om sporten findes i Danmark. Det gør det, og der er mange af os, der dyrker det, men vi ser jo gerne, at flere har lyst til at komme ud og se med. Vi vil gerne vise det frem og fortælle om det, siger Kim Andersen.

Vi gør det for at fremme sporten, når vi er ude, samtidig med at vi har det sjovt.

Kim Andersen, ejer, Betty Booze.

Travlt i værkstedet

Da Maskinbladet besøgte værkstedet var der travlt. Lettere sygdom hos både Kim Andersen og hans kæreste, Randi Jensen, der begge er de eneste, der arbejder på Betty Booze, har forsinket forberedelserne til motorshowet.

- Vi skal afsted her til aften om få timer, så den skal pudses og poleres efter. Vi har været en tur i bagtøjet, som lå og flød over det hele indtil i går. Men vi skal nok blive klar. Ellers må den komme med, som den står, siger Kim Andersen grinende.

Klar igen efter traktor-eksplosion: Kim rørt til tårer over støtten og sammenholdet

Se også:

Klar igen efter traktor-eksplosion: Kim rørt til tårer over støtten og sammenholdet

- Det, vi gerne vil vise, er jo, at det ikke kun er alle de mange, med alt for mange penge, der dyrker denne sport. Men også folk som os, der får det til at løbe rundt og skaber en livsstil ud af det. Når vi er i udlandet, er det stort set altid en folkefest af jubel og mennesker overalt til stævnerne. Det synes vi, at flere danskere skal komme ud og skabe, især på de danske lægter, fordi det er en sport, hvor tilskuere oplever action og får en masse kriller i maven, når mine konkurrenter og jeg suser forbi på banen, siger Kim Andersen.

Betty Booze teamet kommer til at stå på DTP's stand (Dansk Traktor Pulling), hvor de og andre vil være at finde til dækspark og masser af snak.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvor og hvornår motorshow i Herning er, kan du læse meget mere om her