Lyt til artiklen:

Euromaster udvider service til landbruget

00:00
Hastighed: ???x
02:14

Abonnementsartikel

Dæk- og autoservicegiganten Euromaster intensiverer sin service til landbruget med ny form for akuthjælp, så det bliver nemmere for landmænd at få dæk- og servicehjælp til deres maskiner.

Euromaster udvider nu sit landbrugsteam med 'a man with a van', en kørende montør og sælger, der skal dække region Øst. Dermed kan sjællandske landmænd få endnu hurtigere service, samt få prisen på og bestille nyt materiel på stedet uden yderligere led.

Det skriver Euromaster i en pressemeddelelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Landmænd har ofte travlt og har ikke tid til at vente, når de skal have skiftet dæk. Det er vi hos Euromaster meget opmærksomme på, og derfor vil vi med denne service sætte fokus på vores kunders behov. Vi kan nu hjælpe landmændene med akutte problemer nu og her, og det sparer dem kostbar tid, forklarer landbrugsansvarlig hos Euromaster Per Merstrand.

Erfaren mand i nye klæder

Den nye mand til jobbet på Sjælland hedder Christian Overbeck, og selvom hans titel er blevet udvidet, er han på ingen måde ny hos Euromaster. Christian er tidligere kørende montør samt centerleder i Hillerød og har 28 års erfaring indenfor dækbranchen. Netop erfaring og faglighed er en af grundene til, at man har valgt ham til jobbet. Det er vigtigt for kunderne, at den mand, der bliver sendt ud til dem, ved hvad han taler om og kan skabe tillid.

- Christian er yderst kompetent, han er en dygtig håndværker inden for sit fag, og så er han ikke mindst serviceminded. Med sine mange år hos Euromaster har han et stort kendskab til såvel dæk som autoservice, og han kan både rådgive, give tilbud samt montere. Det betyder, at kunderne ikke skal igennem en masse led, men derimod får en personlig kontakt i Christian, som kan hjælpe dem med alle deres behov, fortæller Per Merstrand.

Tillid og tryghed skal være i fokus

Den nye rolle, som Christian kommer til at indtage, giver mulighed for at komme ud til kunderne. Det betyder, at han ser, hvad det er for en virkelighed, de står i, og på den måde kan han både tilpasse service og tilbud til den enkelte kunde, og samtidig kan han komme med rådgivning og hjælp.

- For mig handler den her branche om tryghed og tillid. Kunderne skal føle sig i gode hænder og få opfyldt deres behov. Jeg har et mål om at hjælpe dem hurtigt og effektiv hele tiden med tillid som fællesnævner, fortæller Christian Overbeck.