Lyt til artiklen:

Danish Agro tager hele arsenalet med på Agromeks største stand

00:00
Hastighed: ???x
03:43

Digitalisering er i højsædet hos Danish Agro, når besøgende på Agromek i MCH Messecenter Herning kan se frem til at gå på opdagelse blandt landbrugsmaskiner fra stærke producenter som Claas, Bednar, Fliegl , Agrifac, Farmtrac og VM Loader minilæssere, det skriver de i en pressemeddelelse.

Samtidig bliver det muligt at bese de nyeste tilkomne autonome markrobotter fra Agxeed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Danish Agro er nemlig at finde på messens største stand, hvor koncernen også præsenterer de nyeste digitale værktøjer og hjælpemidler til dokumentation såsom Cropline Maskindata, Soiloptix Markscanning, Claas Connect og Cordulus Vejrstationer.

- Digitale løsninger vil i år fylde mere på vores stand end sidst, da dokumentation og præcision bliver en større og større del af landmændenes hverdag. På vores stand vil kunderne kunne se og blive klogere på vores nyeste løsninger inden for smart farming med teknologier og maskiner samt opleve, hvordan Danish Agro kan binde hele bedriften sammen, siger Jens Skifter, koncerndirektør i Danish Agro Machinery.

Danish Agro: Færre maskiner, men større omsætning

Se også:

Danish Agro: Færre maskiner, men større omsætning

Cropline Maskindata er en ny løsning til blandt andet eftermontering, og tilbyder en dataløsning, som fungerer automatisk på tværs af alle traktormærker inklusive ISObus redskabsdata.

Dermed dokumenteres alt og gemmes online til senere analyse og løbende dokumentation.

- Vi håber naturligvis altid på at skabe nye relationer til både kunder og leverandører, men det vigtigste for os på messen i år er at udbrede budskabet om, at Danish Agro er en samarbejdspartner, som tilbyder det, som skaber værdi for landmændene og deres medarbejdere - hver dag - hele vejen rundt, fortæller Jens Skifter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-4
Danish Agro får den største stand på messen - her fra 2022. Arkivfoto: FBG Medier/Jørgen Ahler.

Agromek: Taknemmelig for opbakning

Med Danish Agro ombord tager Agromek 2024 allerede nu flot form, og deltagelsen af Danish Agro vækker begejstring hos Agromek-ledelsen.

- Vi er meget glade for nu sammen med Danish Agro at kunne meddele, at de er med på Agromek 2024. Vi glæder os over, at Danish Agro ser Agromek som en messe, der kan tiltrække gæster fra deres markeder i Nordeuropa, udtaler Sten Andersen, formand for Agromek og direktør i Dan Egtved A/S.

Han ser frem til at vise Agromek 2024 frem, hvor dygtige leverandører og fremsynede landmænd kan møde hinanden.

- Danske landmænd er i front med den grønne omstilling, hvor de anvender den nyeste og fremmeste teknologi, og det gælder især på digitalisering, indsamling og brug af data. Gæsterne på messen kommer for at se nye maskiner og nye grønne løsninger, og her kommer vi til at stå stærkt i 2024-udgaven af Agromek, siger Sten Andersen.

Handler om mennesker og relationer

Han bakkes op af Michael Husfeldt, som er administrerende direktør i Danish Agros danske importselskab for maskiner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Agromek er en vigtig mulighed for at fremvise produkterne og demonstrere, hvordan virksomhedens løsninger kan skabe værdi for landbruget i Danmark. Det gælder for os om at benytte muligheden for at få landmanden i tale, så vores målsætning for Agromek er, at de efter messen skal gå hjem og tænke, at han eller hun kan se en fremtid for sin bedrift i samarbejde med Danish Agro og føle sig inspireret til at udvikle og vækste ind i fremtiden, siger Michael Husfeldt, der understreger, at Agromek handler om mennesker, relationer og erfaringsudveksling.