Abonnementsartikel

Det var egentligt meningen, at Henrik Minke Nielsen blot skulle have én ny traktor, men på grund af nyt konceptet blev det til fire.

Henrik Minke Nielsen fra Mørke driver planteavl på 900 hektar. Han ville kort før jul udskifte en Case IH Puma 170 til en nye Case IH Puma 240 CVX, men én ny traktor endte pludelig i fire nye traktorer.

Som før skrevet her på Maskinbladet, så oplever Case IH gode erfaringer med deres SafeGuard-koncept. KLIK HER og læs mere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Da Henrik Minke Nielsen blev præsenteret for dette koncept, så endte det med, at den nye Puma blev udvidet til to mere og inkluderede også en Optum.

rich-media-2
Line-up af Henrik Minkes handel med SDK i 2019 - tre nye Puma 240 CVX og en ny Optum 300 CVX.

I 2016 købte Henrik Minke to Puma 240 CVX, en Optum 300 CVX og en Axial Flow 7240, der i 2019 har høstet 900 hektare uden stop. Siden købte han den brugte Puma 170.

- Vi har en lang historie med Case IH, som vi er tilfredse med, og forhandleren S.D. Kjærsgaard, som har et stærkt setup i Hornslet.

S.D. Kjærsgaard fortæller, at både Case IH SafeGuard-konceptet, samt S.D. Kjærsgaards egen SDK Care-servieaftale, er med til at give et fuld overblik over alle hans fremtidige udgifter forbundet med maskinerne, og det gjorde udfaldet til levering af fire nye traktorer.

rich-media-3
Foto fra 2016 af Jesper Nygaard Minke Nielsen, Claus Sommer og Henrik Minke Nielsen ved overlevering af to Puma 240 CVX, en Optum 300 CVX og en Axial Flow 7240.