Lyt til artiklen:

Case IH tager på demotur med Raven

00:00
Hastighed: ???x
02:17

I efteråret tager Case IH på landevejen, med en landsdækkende demotur. Turen bliver med fokus på produkter til præcisionslandbrug herunder Raven. Desuden vil den nye Puma og Optum blive vist frem, det skriver Case IH i en pressemeddelelse.

Efter den officielle lancering af vores nye Puma 260 og Optum 340, glæder vi os rigtig meget til i samarbejde med vores forhandlernetværk at vise dem frem i marken til de danske landmænd, udtaler Martin Geert-Jørgensen, Marketing Manager for Case IH i Norden & Baltikum, og uddyber:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er vigtigt for os så hurtigt så muligt at få de nye produkter i hænderne på kunderne. Da vi med disse to traktorer dækker en rigtig stor del af markedet. Vi er derfor også helt sikre på, at der vil være noget for alle.

Fokus på turen vil blandt andet være "Connectivity" og produkter til præcisionslandbrug, herunder redskabsstyring.

- Vi vil have stort fokus på at forklare, hvordan vores løsninger kan løse kundernes udfordringer og opgaver i forbindelse med datahåndtering, uanset hvor om snakker tildelingsfiler, AB linjer eller ISOBUS. I sidste ende handler det om at gøre det enkelt for kunden at benytte vores produkter i deres daglige arbejde, uanset hvilken opgave det måtte være, siger Rasmus Buhl, salgschef for Case IH i Danmark.

Som et led i strategien om øget fokus på højteknologiske løsninger, vil der blive kørt med aktiv redskabsstyring, samt Direct Steer fra Raven under hele turen.

- Der er behov i markedet for både rat-monterede GPS løsninger, samt aktiv redskabsstyring. Derfor synes vi det er helt naturligt at
medbringe disse produkter, så vi kan vise kunderne at vi kan håndtere deres udfordringer, siger Lars Grønlund, specialist for præcisionslandbrug i Norden & Baltikum.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Turen er planlagt i samarbejde med det danske Case IH netværk, og der vil derfor være mange forskellige redskabsproducenter til stede ved de syv arrangementer i landet. Turen starter den 15. september på Lolland og Falster og afsluttes den 6. oktober i Nordjylland.

Puma bliver løftet til nye højder

Se også:

Puma bliver løftet til nye højder