Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

Hver 30. gæst købte en maskine

14. mar. 2022 | Indrykket af Scantruck A/S

Gensidig gensynsglæde hos maskinfirmaer og besøgende på Åben Maskinvej

Del artiklen:

Gennemsnitlig hver gang en ny gæst havde kigget ind hos maskinfirmaerne på Åben Maskinvej i Ringsted, forsvandt der en burger, pølse eller andet godt til ganen. Plus en maskine. To dage med Åben Maskinvej gav de fem maskinfirmaer Nicolaisen & Larsen, Scantruck, Hydrema, Helms TMT-Centret og Semler Agro besøg af ikke færre end godt og vel 1500 maskininteresserede. Og i løbet af de to åbent hus-dage blev solgt flere end 50 maskiner.

”Og dermed bliver det næppe. Sælgerne hos de enkelte maskinhandlere fik masser af kontakter og forespørgsler, som der skal følges op på i den kommende tid. Det bliver et travlt forår”, spår markedschef Dennis Faurby hos Scantruck A/S.


Elektriske dage

Godt vejr, om end koldt, gav masser af aktivitet på hele Kærup Parkvej, som er det officielle navn for maskinvejen. Flere steder havde maskinfirmaerne etableret demo-områder, som blev brugt flittigt. De fleste af maskinhandlerne havde samtidig kørt fremtiden i stilling i skikkelse af elektriske maskiner. En af dem, en Weycor minilæsser, var tilmed en verdensnyhed, skabt af Scantruck i samarbejde med Weycor-fabrikken. Maskinen tog også en tørn i demo-området og demonstrerede både stor effekt og brydekraft.

JCB-importøren Nicolaisen & Larsen benyttede lejligheden til at vise sit nye showroom og -testområde frem. Den britiske maskinkæmpe er fremme i skoene med de elektriske maskiner, og den danske forhandler kunne præsentere en række forskellige maskiner til batteridrift.

Hydrema i den anden ende af maskinvejen laver tingene selv. Firmaet er Danmarks eneste producent af store entreprenørmaskiner og viste de knækstyrede rendegravere 906G og 926G.


Den nye

For Helms TMT-Centret blev det sidste Åben Maskinvej i de kendte rammer. Firmaet rykker over på nabogrunden og bygger nyt, som skal stå færdigt til indflytning senere på året.

Nærmeste nabo til Helms TMT-Centret er den nye dreng i klassen. Tidligere stod der Mertz over indgangen, men nu er Semler Agro flyttet ind og overtager hele bygningen, når Helms er på plads i det nye Ringsted-domicil. Semler Agro skal først havde bygget om, men gjorde alligevel klar til at debutere med John Deere, Väderstad, Kramer og andre mærker som en del af maskinvejens femkløver.

Efter de to dage kunne firmaerne konstatere, at det var blevet til gensidig gensynsglæde på maskinvejen i Ringsted.

”Flere end 1500 besøgende viser tydeligt, at entreprenører, anlægsfolk og landmænd havde savnet Åben Maskinvej og mulighed for at sparke både dæk og larvebånd. Og på vegne af alle fem firmaer kan jeg roligt sige, at glæden over to gode åbent hus-dage i den grad er gengældt. Både salgsfolk og teknikere har savnet det direkte møde med kunderne efter, at vi måtte springe over Åben Maskinvej i fjor som følge af corona-restriktionerne”, siger Dennis Faurby hos Scantruck A/S.
OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser