Det mest populære traktormærke i Danmark i 2019 er indtil videre Case IH, hvis man kigger på nyregistreringer af traktorer på årets første 10 måneder.

Én af forklaringerne kan måske være udlejningskonceptet SafeGuard Fast Pris, som Case IH rullede ud for nu et halv år siden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Efter et halvt års tid med vores traktorer på abonnement koncept, har vi mødt en efterspørgsel for større fleksibilitet, hvilket er baggrunden for at vi nu opdaterer SafeGuard Fast Pris, fortæller Morten Nørtoft Jørgensen, Marketingschef hos Case IH.

rich-media-2
Morten Nørtoft Jørgensen fortæller, at man nu udvider udlejningen af traktorer til også at omfatte GPS-udstyr og frontlæsser.

Aftalen går ud på, at man giver en fast timepris, også er service inkluderet samt en udvidet reklamationsret til tre år.

Morten Nørtoft Jørgensen påpeger at kunden dermed kun skal tænke på udgifter til brændstof og forsikringer.

Nu også GPS

Indtil nu tilbyder Case IH løsningen til de fem mest sælgende Case IH modeller: De trinløse Puma 150,185 samt 240 og Puma 200 med powershift. Desuden er Optum 300 CVX også med i tilbudet.

- Indtil nu har omtalen omfattet en 3-årig aftale med 800 timer om året, men nu tilbyder vi også 500 timer årligt, hvis behovet er til det, fortæller Morten Nørtoft Jørgensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Desuden kan Case IH nu tilbyde frontlæsser og GPS-løsning med i tilbudet.

- Udover at fastlåse kundens omkostninger til en fast timepris, har SafeGuard Fast Pris den fordel for kunden, at der ikke er nogen kapitalbinding, så det nemt at komme i gang, fortæller Morten Nørtoft Jørgensen og påpeger:

- Timeprisen afhænger selvfølgelig af traktor-model, antal timer og hvilket ekstraudstyr man ønsker, så derfor vil vi opfordre alle interesserede til at kontakte deres lokale Case IH forhandler for at høre mere, fortæller Morten Nørtoft Jørgensen, som dog gerne vil afslører, at prisen begynder ved 118 kroner pr. time for Puma 150 CVX.