Lyt til artiklen:

Case IH i nyt bornholmsk setup

00:00
Hastighed: ???x
01:44

Abonnementsartikel

Nyboes Auto bliver i fremtiden en del af Case IH-setuppet under S.D. Kjærsgaard på Bornholm.

- Vi rykker fra en lille enhed med to til tre medarbejdere til at blive en del af noget stort med 35 medarbejdere hos Nyboe Auto med hovedsæde i Rønne, fortæller Brian Bo Jensen, serviceleder hos S.D. Kjærsgaard, som har Case IH-forhandlingen på Bornholm.

- En enhed på to til tre medarbejdere har vist sit at være alt for sårbar, og det at kunne rykke Case IH ind i en forretning som Nyboes Auto, hvor ejer og lederen er synlig hver dag, og bor på Bornholm kommer til at gøre det godt for et mere bæredygtigt Case IH-service setup.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Indtil nu har Case IH haft service base i Svanneke, men nu samles aktiviteterne hos Nyboes Auto i Rønne, som ejes af Jesper Jensen der udtaler:

- Vi har haft et godt øje til Case IH, og haft løbende dialoger, og derfor er vi glade for, at vi nu i samarbejde med S.D. Kjærsgaard, kan tiltræde som Case IH servicepartner på Bornholm.

- Det populære reservedels setup som kunderne har rost, fordi de kan tilgå det på alle tider af døgnet, er allerede ved at blive opstillet i Rønne. Vores dygtige mekanikere Henrik og Tobias, som også er øens presser team, kan allerede ses i Case IH-servicebiler fra SDK, fortæller Jesper Jensen, Nyboe Auto.

Salg af nye Case IH produkter vil fortsat blive håndteret af S.D. Kjærsgaard, som beskæftiger mere end 85 medarbejdere der
er dedikerede til Case IH IH og Case Construction. S.D. Kjærsgaard har afdelinger i Jylland og på Sjælland og styrker nu samarbejdet på Bornholm med Nyboes Auto ́s instræden i Case IH-familien. SDK fortæller, at montører fra SDK-serviceteam i Jylland og på Sjælland vil fortsat kunne "flyves" ind i spidsbelastninger og til specialopgaver.