I øjeblikket er Thomas Ahle CFO med ansvar for Europa i PAI-ejede Refresco, der er verdens største uafhængige operatør på området for at hælde drikkevarer på flasker. I dag arbejder han med base i Holland, så han tiltræder i Danish Crown i starten af februar 2020.

Som tidligere annonceret vil den nuværende Group CFO Preben Sunke efter overlevering koncentrere sig om rollen som Group Chief Operating Officer (COO) og Vice CEO i Danish Crown, skriver Danish Crown i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Thomas har en stærk track record med flotte resultater både hvad angår økonomi og forandringsledelse. Samtidig har han bred international erfaring, og så er han en leder med stærke kommunikationsevner, siger Erik Bredholt, der er formand for Danish Crown.

- Jeg ser frem til at begynde i Danish Crown, der er en spændende virksomhed med stærke værdier og en klar strategi. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at understøtte arbejdet med at levere kvalitetsfødevarer og skabe værdi og bæredygtige løsninger til ejerne, kunderne og medarbejderne, siger Thomas Ahle.