Lyt til artiklen:

Finansdirektør siger farvel til Danish Crown

00:00
Hastighed: ???x
01:48

Danish Crowns finansdirektør Thomas Ahle har med udgangen af august takket ja til en stilling som finansdirektør for Stark Group.

Det fortæller Danish Crown i en pressemeddelelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Thomas Ahle kom til Danish Crown i 2020 fra virksomheden Refresco i Holland og har drevet koncernstrategi og stået i spidsen for en række koncernprogrammer, der sammen skal styrke koncernens finansielle og ESG-rapportering samt compliance. I hans periode har koncernen fået ny IT-strategi, styrket sine procurement aktiviteter og styrket performance management på tværs i koncernen.

- Vi er kede af at sige farvel til Thomas, som har været en vellidt og kompetent Group CFO, der har leveret en stærk indsats i sin rolle som øverste leder både på det finansielle og non-finansielle område. Han er en dygtig formidler og har ledt os godt på vej imod en ændret verden med mange nye krav på rapporteringen, siger Jais Valeur, Group CEO i Danish Crown.

For Thomas Ahle er afskeden med Danish Crown ikke nem.

- Jeg har været meget glad for min tid i Danish Crown, og det er svært at sige farvel til de mange kompetente medarbejdere. Jeg har imidlertid fået en unik mulighed i STARK Group, en kapitalfondsejet virksomhed, der er på en voldsom vækstrejse med opkøb og integration, og forude venter en potentiel børsnotering. Det er særdeles spændende, både fagligt og ledelsesmæssigt, så jeg kunne ikke sige nej til denne udfordring, siger Thomas Ahle.

Rekrutteringen af en ny Group CFO er sat i gang, og en afløser forventes at være fundet i løbet af sommeren.