Lyt til artiklen:

Agreena ansætter første økonomidirektør

00:00
Hastighed: ???x
02:32

Danske Agreena har netop offentliggjort udnævnelsen af Ingeborg Dybdal Øie som virksomhedens første økonomidirektør. Ingeborg Dybdal Øies udnævnelse sker i forlængelse af at virksomheden er i vækst og udbygger sin position som Europas største kulstofprogram med over to millioner hektar landbrugsjord, der nu er er i gang med en regenerativ omstilling.

Ingeborg Dybdal Øies solide erfaring med at opbygge og lede økonomiteams og skalere hurtigtvoksende og innovative virksomheder, er primært høstet inden for medicinsk udstyr og sundhedsteknologi. Før hun kom til Agreena, var hun økonomidirektør for Huma, en platform til håndtering af kroniske sygdomme og indsamling af data til kliniske forsøg, hvor hun var med til at skabe kraftig vækst i både faste indtægter og kundebasen, såvel organisk som gennem opkøb og sammenlægninger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hun har desuden også arbejdet som analytiker hos Goldman Sachs og stået i spidsen for investorrelationer hos Smith & Nephew.

- Jeg er meget glad for at byde Ingeborg velkommen til Agreenas ledelsesgruppe. Som en dygtig CFO har Ingeborg dokumenteret erfaring med at skabe stærke økonomiske resultater og udvise inspirerende lederskab, siger Simon Haldrup, administrerende direktør i Agreena, og fortsætter:

- Særligt Ingeborgs erfaring med at lede vækstvirksomheder, der tilbyder B2B SaaS-løsninger i dynamiske scenarier, bliver yderst værdifuld for Agreenas fortsatte vækst.

Den nye økonomidirektør supplerer:

- Agreena står i en unik position i forhold til at bygge bro mellem finans-, teknologi- og landbrugssektorerne for at skabe en varig, positiv indvirkning på planeten og vores fødevaresystemer. Det er et meget spændende tidspunkt at blive ansat på, da Agreena udvider sine tilbud og ekspanderer globalt efter et rekordår for sit europæiske kulstofprogram i 2023, siger Ingeborg Dybdal Øie.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Agreena er aktuelt lanceret på 18 markeder og forventer i løbet af året også at tilbyde sit markedsledende kulstofprogram til landmænd uden for Europa. Virksomheden planlægger i øvrigt at udvide sin portefølje af produkter og tjenester ved at udnytte sin førende målings-, rapporterings- og verifikationsteknologi (MRV) til at levere flere finansielle tjeneste og nye løsninger inden for forsyningskæderne.