Som noget nyt deltager MI i år med egen stand på fem dyrskuer rundt om i landet: Roskilde, Aabenraa, Odense, Hjørring og Herning. MI vil rigtig gerne være til stede dér, hvor mennesker i dansk landbrug mødes, og være med til at skabe nogle gode rammer for alle de besøgende, der interesserer sig for redskaber og maskiner.

Kuhn og Rauch

På MI standene udstilles redskaber fra Kuhn og Rauch til de fleste markopgaver, blandt andet pløjning, sprøjtning, gødning samt græsbearbejdning. Den nye Kuhn Venta luftsåmaskine med Isobus og nyt fordelerhoved udstilles også, monteret på den nye kraftige rotorharve med planérplanke. MI tager desuden en konkurrence med på dyrskuerne med en meget attraktiv præmie. De lokale MI forhandlere udstiller fortsat på dyrskuerne med egne stande, og MI standene er så vidt muligt placeret lige ved siden af dem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Importerer fra hele verden

MI har mere end 50 år på bagen og importerer landbrugsredskaber fra blandt andet Kuhn, Rauch, McConnel og firmaets egen vognserie, MI Tip. Derudover har MI et stort udvalg af havetraktorer fra amerikanske Ferris og Simplicity. MI har forhandlere i hele landet samt et stort centrallager med slid- og reservedele i Vejle, hvor den 1.200 kvadratmeter store maskinudstilling er åben efter aftale året rundt.