Det er søndag eftermiddag i udkanten af Herent i den belgiske provins Flandern Brabant. En ældre mand har lige parkeret sin cykel ved familien Saelens' gård. Han er på udkig efter aftenens måltid mad. Det ender med en gang kødsovs, som han køber fra automaten med kød, grøntsager og hjemmelavede færdigretter, der står foran gården.

- Jeg laver maden til automaten, og der er godt gang i salget. Det er forskellige kød- og gryderetter som nu kødsovs, men jeg laver også en ret med tunge, som er populær, siger 65-årige Lydie Wuyts, der er mor til Wauter Saelens, som efter et generationsskifte overtager sine forældres gård i 2025.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.