Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Scantruck klar til Roskilde

25. maj. 2022 | Indrykket af Scantruck A/S

Møder frem med fem mærker til maskinbranchens store udstillingsvindue

Del artiklen:

Det betyder køer, heste, grise, candyfloss, popcorn og meget mere, når der kaldes til dyrskue i Roskilde. Men det betyder i høj grad også maskiner til både landbrug, entreprenørbranchen, industrien og udlejningsvirksomhederne. Faktisk er Roskilde Dyrskue maskinbranchens helt store udstillingsvindue på Sjælland, hvor skuet også har prædikat af ”Sjællands største entreprenørudstilling”.

Fredag den 27., lørdag den 28. og søndag den 29. maj går det løs igen. Det største af alle landets dyrskuer skyder sæsonen i gang og er klar til at tage imod tusindvis af besøgende. Scantruck har gjort det til fast tradition at deltage med nogle af de nyeste maskiner fra den store palette, og når portene slås op for Roskilde Dyrskue 2022, har Scantruck både mandskab og ikke færre end fem markante maskinmærker på plads.

Samme placering
”Dyrskuegæsterne véd, hvor de skal finde Scantruck, for vi er på nøjagtig samme placering med en stor stand, som vi har været i årevis. Kaffen er klar”, lover markedschef Dennis Faurby hos Scantruck.

Firmaet er Danmarks største importør af maskiner med ikke færre end otte agenturer. Fem af bliver repræsenteret på dyrskuepladsen i Roskilde. 

”Jeg forventer helt sikkert stor interesse, ikke mindst fra landbruget, for den nye Manitou MLT841-145 PS+ landbrugsteleskoplæsser. Den ligger i den høje ende af Manitou-segmentet og er en kraftkarl med løftekapacitet på 4,1 tons. Den får i øvrigt familiært selskab i Roskilde af en Manitou MRT2660 Vision+ rotationsteleskoplæsser, som kan løfte seks tons og med en løftehøjde på hele 26 meter”, fortæller Dennis Faurby.

Læssere til landbrug og entreprenører
Scantruck har også kik på landbruget med sit andet helt store maskinmærke, Komatsu. Herfra kommer en 16 tons WA320-8 landbrugslæssemaskine. Produktchef Kasper Vissing tager også to mindre gummihjulslæssere med. Nemlig fem tons-maskinen Komatsu WA70M-8 og seks-tonseren WA80M-8. 

”Vi sælger flere og flere små læssemaskiner til både udlejere, entreprenører og til industrien, og WA70M-8 og WA80M-8 er to af de særdeles populære”, siger Kasper Vissing.

Fra afdelingen for gravemaskiner henter produktchefen både en PC80MR-5 på otte tons og en knap fire tons tung PC35MR-5.

Også Weycor bidrager med læsse-power til Scantruck-standen i Roskilde. Den tyske producent lader sig se med en 3,5 tons AR380 med kabine. Blandt andre af Scantrucks maskinmærker på dyrskuet bliver den italienske producent af bomlifte på bælter Platform Basket samt irske McCloskey, hvor der indtil videre er sat et TS4080 stakkebånd på maskinlisten. Det formår at stakke op til 600 tons i timen og i en stakkehøjde på op til 11,5 meter.

Efter dyrskue i Roskilde, begynder Scantruck-folkene så småt at forberede sig på at møde by og land også på Fyn. Tre uger efter Roskilde, gælder det Det fynske Dyrskue på Odense Dyrskueplads fredag den 17., lørdag den 18. og søndag den 19. juni.


Billedtekster:

1. Scantruck har tradition for en stor stand på det samme hjørne på Roskilde Dyrskue hvert år. Således også i år.

2. Gule Komatsu’er og røde Manitou-maskiner dominerer Scantruck-standen, men der bliver også lejlighed til at se nærmere på både Weycor, McCloskey og Platform Basket. 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer