Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

Scantruck vælter sig i maskinnyheder

26. jan. 2021 | Indrykket af Scantruck A/S

Virtuelle præsentationer er populære i mangel af messer og dyrskuer

Del artiklen:

Corona kan sætte en stopper for mangt og meget. Men ikke for udvikling og lancering af nye maskiner til entreprenørbranchen, landbruget og industrien. De ruller ufortrødent videre ad samlebåndene hos de største maskinproducenter, og dermed sker der en corona-ophobning af nyheder hos Scantruck, som er maskinfirmaet med Danmarks største og bredeste sortiment.

”Vi mangler muligheden for at møde vores kunder både på messer, dyrskuer og vores egen traditionsrige udstilling ScanMek. Så vi glæder os usigeligt til, at vi igen kan tage alle de maskininteresserede med på tur i maskin-slaraffenland. I år er vi allerede ramt på Agromek og den 13. udgave af ScanMek. Nu håber vi, at corona-problematikken løsner op, når de sidste får den anden portion vaccination i juni. Umiddelbart efter, at vi forhåbentlig har været på entreprenørudstillingen E&H ’21 i Herning”, siger salgschef Claus Bjerregaard hos Scantruck.

Der er lagt op til noget at et Scantruck-brag på maskinmessen på MCH Outdoor Arena. Den 1. februar overtager Scantruck forhandlingen af Sennebogen-kraner i Danmark med hele sortimentet af teleskopkraner, bæltekraner, Heavy Duty Cycle-kraner og havne-mobilkraner.


Nye teleskoplæssere til landbruget

Samtidig ruller det ind med maskinnyheder fra de andre store producenter, som Scantruck er dansk importør og forhandler for.

Manitou er klar med nye og opdaterede versioner af to af de største sællerter inden for teleskoplæssere til landbruget. Både MLT840 og MLT1040 bliver afløst i produktprogrammet af nye maskiner. Det bliver med nyvalg af motorproducent. De to nye, MLT841-145 PS+ og MLT1041-145 PS+ er begge udstyret med Yanmar-motorer og byder i øvrigt på opgradering og forbedring på en lang række andre områder.

Manitou er også fremme i skoene med el-drift til de store rotationsteleskoplæssere. Fabrikken har lanceret Manitou MRT Bi-Energy, som dækker over mulighed for at tilkøbe en el-motor, som kan tage over i stedet for dieselmotoren. Det vil ofte være en god miljørigtig mulighed, fordi rotations-læsserne i mange tilfælde er stationære på en byggeplads.

Den franske maskinproducent har benyttet corona-tiden til også at udvikle nyt på lift-fronten. Faktisk et helt nyt sikkerhedssystem til Manitous TJ-bomlifte. Latchways Fall Protection gør det muligt helt lovligt ved hjælp af det nyudviklede selesystem at forlade kurven uden risiko for ulykker.


Ny dozer og nye minilæssere

Også Komatsu presser på for at få aflyst corona og komme til at præsentere nyheder. Den japanske gigant har hentet det bedste fra den traditionelle D65 dozer og kombineret med den alsidige D61. Det vil sige skråtstillet blad og lav motorhjelm. Det er blevet til den helt nye dozer D71PX-24, som er udstyret med Komatsus integrerede intelligente maskinstyring. Dyder som produktivitet, lavt brændstofforbrug samt meget lavt støjniveau er stadig helt i højsædet hos Komatsu. Scantruck forventer at kunne levere den nye dozer i løbet af foråret.

Allerede nu er der mulighed for at hive funklende nye Komatsu-minigravere ned af reolerne hos Scantruck. Både PC24MR-5 og PC26MR-5 på henholdsvis 2560 og 2830 kg er allerede klar til levering. Begge er nye versioner, som har fået ny motor, større kabiner og optimeret kongestol-design, som sikrer yderligere kompakthed under arbejdet.

Også irske McCloskey rører på sig med en nyhed. Der er tale om en helt ny larvebåndstransportør, som med 127 hk motor og hydraulisk justerbar læssehøjde på op til 10 meter virkelig kan få materialer fra hånden. McCloskey har meldt den nye RF80 Feeder Stacker klar her i 2021. 


Smart Construction i højere gear

Også i 2021 gearer Scantruck op på Smart Construction-teamet for i endnu højere grad at kunne bistå kunderne med de mest avancerede intelligente løsninger til entreprenør- og byggebranchen. Scantruck har for længst lagt sig helt i front med den digitaliserede byggeplads Smart Construction.

Maskinfirmaet har alle Smart Construction-funktioner med forhandling, montage, kalibrering, uddannelse og effektiv support samlet under ét tag. Dermed kan eksperterne spille sammen og kunderne få effektive løsninger fra en samlet leverandør.   

Også inden for Smart Construction byder Scantruck på 2021-nyt, idet der nu også er udstyr til Vertical Construction på programmet.


Billedtekster:

1. Manitou forventes at være klar til at sende nye MLT841- og MLT1041-landbrugsteleskoplæssere til Danmark i juni.

2. Komatsu-duzeren D71PX-24 kombinerer det bedste fra D65’eren og D61-dozeren. Scantruck regner med at kunne levere nyheden i løbet af foråret.

3. Nye minigravere fra Komatsu. PC24MR-5 og PC26MR5 står allerede klar hos Scantruck og er klar til levering.


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser