Lyt til artiklen:

Præcisionssprøjte nåede til Roskilde i sidste øjeblik

00:00
Hastighed: ???x
01:34

Abonnementsartikel

Interessen for den schweiziske præcisionssprøjte ARA har været så stor, at demosprøjten blev solgt, og der måtte rekvireres en ny fra Schweiz til fremvisning på blandt andet årets dyrskuer.

Ag Precision, der er importør af den prisvindende præcisionssprøjte ARA fra schweiziske Ecorobotix, har oplevet overvældende interesse for sprøjten.

Den har deltaget i flere forsøg, som ifølge den danske importør alle var vellykkede, og der har været stor interesse for at få den demonstreret på egne marker.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og der har i et enkelt tilfælde været bud efter den for at redde nogle specialafgrøder.

Den første sprøjte, som kom til Danmark er allerede solgt, fordi kunden ikke ville undvære den, hvis den skulle vises frem på sommerens dyrskuer.

Derfor rekvirerede Ag Precisions indehaver, Anders Stefansen, endnu en sprøjte fra Schweiz, og den nåede lige akkurat frem til åbningen af Roskilde Dyrskue, hvor den allerede er omgærdet af stor interesse fra de besøgende.

95 procent lavere kemiforbrug med ny præcisionssprøjte

Se også:

95 procent lavere kemiforbrug med ny præcisionssprøjte

- Næsten lige til det sidste var vi nervøse for, om den ville nå frem, så vi var lettede, da den ankom i går klokken to, fortalte han på åbningsdagen.

- Interessen har nærmest været vanvittig, og vi kommer til at demonstrere ved flere begivenheder i den kommende tid, blandt andet Dansk Maskindemo, siger Anders Stefansen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han er meget tilfreds med samarbejdet med den schweiziske producent.

- Vi har allerede modtaget et par softwareopdateringer, og deres support og opbakning er helt fantastisk, siger Anders Stefansen.