Landbrugspakken har været det største sag, som den nuværende regering har haft, og det kommer ikke nødvendigvis til at ændre sig, hvis man spørger erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen:

- Landbrugspakken har allerede kostet én minister jobbet, og med den skingre debat, der er på Christiansborg, er det en sag, der kommer til at forfølge regeringen fremover. Men vi holder fast, sagde ministeren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Troels Lund Poulsen kender sit publikum, og han høstede da også både klapsalver og latter fra salen, da han fra talerstolen ved Landbrug & Fødevarers delegeretmøde i Herning omtalte et par af oppositionens politikere, der har gjort sig bemærket på landbrugsfronten:

- Uanset hvad Ida Auken, Mette Gjerskov, Maria Ruemert Gjerding og andre såkaldte politikere kæmper for - jeg siger såkaldte, fordi de har kun ét for øje - nemlig at jagte et erhverv der faktisk bidrager, og hvor miljøbelastningen er blevet væsentligt mindre over tid. Det er en meget skinger debat, som ikke fortjener at være på Christiansborg, men vi bliver ved og holder fast, sagde ministeren.