Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

Nyt lovkrav rammer landmænd

4. okt. | Indrykket af SAGRO I/S

Mange landmænd stoler på deres medarbejdere, og fører derfor ikke særligt regnskab med, hvornår medarbejderne arbejder ned til mindste minut.

Del artiklen:

Dette bliver dog snart et lovkrav i Danmark, da en EU-dom har krævet national implementering af en lov om, at alle arbejdsgivere skal indføre et objektivt, pålideligt og tilgængeligt arbejdstidsregistreringssystem. Dette skal sikre, at medarbejderne selv kan tjekke, at deres arbejdstider holder sig indenfor gældende lovgivning.

Hos nogle landbrug har man dog allerede løst udfordringen, fortæller Kim Alexander Jensen, som er digitaliseringsassistent ved SAGRO.

- Flere af vores kunder bruger vores tidsregistreringsløsning, SAGRO Time, som tilbyder en simpel og nem løsning på udfordringen, siger han.

Derfor kan disse af SAGROs kunder hvile trygt i, at de allerede overholder det nye lovkrav, som forventes at træde i kraft d. 1. januar 2024.

- De kunder, som allerede bruger løsningen, oplevede tidligere en kaotisk proces omkring registrering af bl.a. overtid, og flere havde jævnligt uoverensstemmelser mellem medarbejdere og ledelse om, hvornår medarbejderen havde været på arbejde.

SAGRO Time gør altså hverdagen nemmere for både medarbejdere og ledelse i landbrugsvirksomheder. Løsningen fungerer ved, at medarbejderne stempler ind, når arbejdsdagen starter, ved brug af ansigtsgenkendelse på en tablet, der er opsat ved indgangene til arbejdspladsen.

Løsningen gør det også nemmere at indberette timer til løn, da alt er registreret og nemt kan trækkes ud af systemet. Samtidig kan man nemt lave vagtplaner, og medarbejderne kan se deres vagtplan direkte på telefonen.

Til sidst vil Kim videregive et godt råd fra en kunde, som han besøgte for nyligt:

- Hendes konklusion var meget lige til: ”Det er bare om at komme i gang.” Og det er der helt sikkert noget om, for vi får ganske sikkert meget travlt grundet det nye krav, siger han.

SAGRO forventer nemlig, at den nye lovgivning kommer til at give særlig travlhed og opfordrer derfor alle deres kunder til at tage kontakt hurtigst muligt, hvis de ønsker at blive opstartet med SAGRO Time før nytår.OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser