Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Ingen spot teaser
Opret gratis profil

Jorenku deltager på Grisekongres 2023

1. okt. | Indrykket af Jorenku A/S

Mød Jorenku til Grisekongres 2023 i MCH Herning Kongrescenter d. 24.-25. oktober 2023

Del artiklen:

Grisekongres 2023 er en begivenhed, der samler producenter, forskere og beslutningstagere fra hele landet for at diskutere de udfordringer og muligheder, der er inden for griseproduktion. Dette inkluderer emner som bæredygtighed, teknologi, dyrevelfærd og produktionsmetoder.

Jorenku har altid været engageret i at forbedre griseproduktionen og ser Grisekongres 2023 som en oplagt mulighed for at udveksle viden, få indblik i de seneste tendenser og netværke med branchens førende eksperter. Vi ser derfor frem til at dele vores viden og erfaringer med andre eksperter og håber på et givende netværksmiljø under Grisekongres 2023. 

Selvom Jorenku ikke har egen stand på kongressen, er vores repræsentant aktivt til stede for at deltage i de mange faglige indlæg og Årsmødet. Vi opfordrer derfor alle interesserede til at kontakte vores repræsentant under kongressen, Hans Pejter Larsen, for at deltage i meningsfulde samtaler og diskussioner.

For mere information om Jorenku og vores deltagelse på Grisekongres 2023, er du velkommen til at kontakte Hans Pejter Larsen på tlf.  26 30 30 03 eller mail hans@jorenku.dk eller besøge vores hjemmeside

Du kan tilmelde dig Grisekongres 2023 på dette link


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser