Abonnementsartikel

Maximilian Christensen har fået stjålet en ældre Ford-traktor, men tyvene stoppede ikke der. De plyndrede også maskinhuset for tilbehør.

Maximilian Christensen, der er driftsleder på Røgelhøjgård i Tistrup, fik sig en ubehagelig overraskelse, da han vendte hjem fra ferie i denne uge.

Da han kom tilbage til gården, havde ubudne gæster nemlig aflagt gården besøg, og med sig havde de taget en Ford 6400-traktor. Traktoren var parkeret bag gården ved staldene, og Maximilian Christensen forklarer, at nøglen ikke sad i traktoren, da den blev stjålet, som det ellers ofte er tilfældet ved tyverier i landbruget.

- Da jeg opdagede, at traktoren var væk, tænkte jeg, at det var løgn, og at det ikke kunne passe. Jeg har været ude og lede efter den, og jeg har talt med samtlige naboer, men der er ingen, der har set noget, siger Maximilian Christensen.

Tyveriet af traktoren var dog åbenbart ikke nok for tyveknægtene, der derudover lagde vejen forbi gårdens maskinhus, hvor de stjal en siloklo, en skovl og et sæt pallegafler.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Jeg tror, at det er nogen, der er stedkendte, der har gjort det. Hvem går ellers ind i maskinhuset og henter tilbehøret? Det har jeg det ikke særligt godt med, og jeg vil gerne finde ud af, hvem der har gjort det, siger Maximilian Christensen, der oplyser, at sagen er overgivet til politiet.

Traktoren er fra 1994, og den er udstyret med nummerpladen MK 19 153 og kan kendes på en smadret sidedør. Tyveriet er sket i perioden fra den 16. oktober til den 20. oktober. Det er ikke klart, om traktoren er læsset på en lastbil, eller om den er blevet kørt væk fra stedet.