Lyt til artiklen:

To traktorer stjålet fra maskinhandler

00:00
Hastighed: ???x
01:37

En New Holland T4.75 og en New Holland T5.90 DC med en samlet værdi på over 700.000 kroner er forsvundet fra PN Maskiner i Troldkær ved Rødding. Begge traktorer er uden GPS.

- Vi kan se på vores overvågningsvideo, at de to tyve kører herfra, og på den måde, de skifter gear på, ser det ud til, at det er nogle, der er vant til at køre traktor. Vi er også overbeviste om, at de har været her før, siger John Petersen, der ejer PN Maskiner sammen med sin fætter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tyveriet blev opdaget og meldt til politiet og forsikringsselskabet i fredags, men tyveriet fandt sted for en måned siden; nemlig den 18. januar klokken 00.46.

- I forbindelse med åbent hus har vi haft flere traktorer end normalt og har haft lånt nogle, så derfor opdagede vi det desværre sent. De stjålne traktorer kan nemt komme ind i en presenningstrailer, så de er nemme at gemme væk.

rich-media-2
PN Maskiner holder til i Troldkær ved Rødding. Foto: Google Maps

Maskinhandleren har tjekket op på resten af deres maskiner og udstyr, og har ikke fundet mere, der mangler.

- Det må være bevidst, at det lige er de to traktorer, de er gået efter, for vi har meget andet stående, som de ikke har rørt. De er kun gået efter de to, siger John Petersen.

Syd- og Sønderjyllands Politi vil gerne høre fra vidner, der kan have oplysninger om tyveriet. De kan kontaktes på telefonnummer 114.