Lyt til artiklen:

Traktor stjålet på Falster: - Den er uundværlig

00:00
Hastighed: ???x
02:35

Onsdag nat omkring klokken 10 er ukendte gerningsmænd løbet med en John Deere 6210 med frontlæsser fra en adresse på Sydfalster. Det fortæller Anders Falk Rasmussen, hvis bror, Jacob, ejer den stjålne traktor.

- Vi har en lade, der ligger for sig selv, og der har den stået i højst en halv dag. Naboen er et parcelhus, og de har ikke hørt noget. Men den er set køre mod nord fra Sydfalster mellem 22 og 22:30 onsdag aften, siger Anders Falk Rasmussen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der var tale om en nabo, der var i færd med at sprøjte radisser, da han bemærkede traktoren.

rich-media-2
Traktoren bruges til wrap og halm. Foto: Anders Falk Rasmussen.

- Han syntes, det var mærkeligt, at den kørte med læsseren i luften, men han var jo i gang med at sprøjte og så ikke, hvem der kørte, fortæller Anders Falk Rasmussen.

Han tilføjer, at en anden nabo har set traktoren i cirka samme tidsrum lige nord for Væggerløse på Sydfalster. Tyveriet er meldt til politiet, som ifølge Anders Falk Rasmussen har meddelt, at de stopper efterforskningen på grund af manglende spor.

Derfor har brødrene efterlyst traktoren på Facebook i håbet om, at traktoren, der ifølge Anders Falk Rasmussen er uundværlig, kommer hjem igen.

Flere tyverier i området

Opslaget er blevet delt flere hundrede gange, og det har desværre også udløst ubehagelige reaktioner, fortæller han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Min bror er blevet forsøgt afpresset 10.000 kroner for informationer. Han sagde, at de kunne komme med traktoren og få 10.000 kroner, men de ville have en overførsel. Så er det jo klart, de ikke ved noget, siger Anders Falk Rasmussen.

Han fortæller, at der ugen forinden er blevet stjålet en teleskoplæsser på egnen, og at brødrenes nabo også fik stjålet en traktor onsdag aften.

- Den var dog ikke kørt langt væk og er fundet igen. Og ude på Bøtø er der blevet stjålet en trailer med en havetraktor på, siger Anders Falk Rasmussen.

Han fortæller, at der ikke er forskærme på den stjålne traktor, ligesom den er monteret med en affjedret frontlæsser.

- Inde i traktoren mangler en knap til opgearing på gearstangen, og der sidder en lille pressercomputer på konsollet mod bagruden. Ellers har den to rotorblink og eftermonterede LED-lygter, afslutter han, med et håb om at traktoren bliver fundet.