Abonnementsartikel

Ole Mathiesen MaskinCenter havde travlt på Hjørring Dyrskue.

Mange kommuner, entreprenører, boligselskaber og private med store græsarealer har allerede John Deere-grej i maskinhuset. Efter et forrygende Hjørring Dyrskue satser John Deere-forhandler Ole Mathiesen MaskinCenter på, at der kommer til at stå grøn/gule maskiner endnu flere steder.

- Besøgstallet på dyrskuet rundede de 28.000. I perioder kunne jeg godt have en fornemmelse af, at de alle sammen skulle en tur ind omkring vores stand. I forvejen har vi fuld fart på i det nordjyske, og der er intet der tyder på, at det ikke fortsætter, fastslår sælger Claus Gadensgaa, der er Ole Mathiesen MaskinCenters mand specielt dedikeret til Nordjylland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ambitiøs vækstkurve

Det er små tre år siden, Claus Gadensgaard rykkede ind som John Deere-forhandlerens nordjyde, og siden har Ole Mathiesen MaskinCenter fået godt fodfæste også i Nordjylland.

- Vi følger den planlagte vækstkurve for Nordjylland fint. Og den har hele tiden været ambitiøs, fortæller direktør Ole Mathiesen.

- Det er helt klart en stor fordel, at jeg selv bor i Nordjylland og derfor har mit daglige udgangspunkt her. Det bringer mig tæt på kunderne og sikrer en optimal dialog, når jeg lige kan smutte omkring og være med til at finde de rigtige løsninger, siger Claus Gadensgaard.

Stort område

Ole Mathiesen MaskinCenter dækker omkring det halve af Jylland med John Deere-maskiner til det professionelle grønne segment. Når det gælder maskiner til have, park og vej, er det Claus Gadensgaard, der har den udfarende rolle og også ansvaret i Nordjylland. Geografisk kommer han rundt i et stort område fra Skagen i Nord til Viborg i syd.

- Min ballast som uddannet landbrugsmaskine-mekaniker har været af stor betydning for, at det er lykkedes at komme så godt ind på det nordjyske marked med John Deere-maskinerne. Det sikrer, at jeg er hjemme i hele teknikken og mekanikken omkring maskinprogrammet. Og dermed kan tage en snak på professionelt niveau med repræsentanter for både entreprenører, kommuner og andre med behov for pasning af store græsarealer. Senest har det nu udmøntet sig i mange nye kontakter på Hjørring Dyrskue, fortæller Claus Gadensgaard.