Dit abonnement er suspenderet pga. manglende betaling. Betal venligst din faktura, som du finder her.

Opret gratis profil

Dit typeskilte er den rene sladrehank

31. okt. 2022 | Indrykket af Sjørup Group A/S

Disse data gør det lettere at finde den rette reservedel til din maskinreparation

Del artiklen:

Uanset, om du står overfor en maskine fra New Holland, John Deere, Massey Ferguson eller andre kendte mærker, så er hovedparten af komponenterne næppe noget, mærkerne selv har udviklet og produceret. I stedet er komponenterne fra kendte reservedelsproducenter, der i dag fungerer som underleverandører. 


Det afsløres tit af de små typeskilte, der er monteret på mange vitale komponenter.
Typeskiltene fungerer som en lille sladrehank, som leverer værdifulde data om den pågældende del. Her finder du typenummer, model- eller produktionsnummer, der hjælper dig med at finde den rigtige reservedele. Ofte kan du skaffe delen direkte ved en uafhængig reservedelsleverandør.
Samme princip er anvendt i bilproduktion. Her opbygges en stor del af kendte bilmærker med en række standardkomponenter og en mindre del specialdesigns.
Sådan er det også for traktorer og entreprenørmaskiner.


”Vi oplever mange kunder, der er overraskede over, at de let selv  kan finde de korrekte reservedele via typeskiltene, som man kan finde på komponenterne,” udtaler Søren Duch Lauridsen, der er ansvarlig for Dealerportalen hos Sjørup Group. Dealerportalen er en online reservedelsportal med nye reservedele til B2B markedet. Han tilføjer: ”Rent faktisk kan man selv finde de fleste reservedele på dealerportalen, når man er blevet godkendt som bruger. Vi opdaterer løbende vores database med de nyeste numre og reservedelskataloger.  Kan kunden ikke finde den manglende komponent, kan man kontakte os. Så kan vi ofte finde flere detaljer frem.”


Sladrehanken er altså typeskiltet, som er monteret på komponenter såsom aksler, pumper m.fl. Med det i hånden kan man selv søge efter den rigtige reservedel fra den originale reservedelsproducent. I en tid hvor alt umiddelbart virker avanceret, findes der altså helt enkle løsninger, som kan gøre arbejdet lettere.


Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

Udvalgte PARTNERS ydelser

Udvalgte PARTNERS arrangementer